PDA

View Full Version : Κέρωμα - Γυάλισμα

Σελίδες : [1] 2

VagosM
25-07-2009, 14:30
Μετά από 3 μήνες κατοχής της κοριτσάρας μου (insigniara) λέω τελή του αυγούστου να το περάσω κερί αλλά δεν έχω ιδέα.

ziggy
25-07-2009, 14:31
Επειδή κι εγώ δεν έχω ιδέα κάντο και πες μας τις εντυπώσεις να το κάνουμε κι εμείς...!!!

VagosM
25-07-2009, 14:36
ακόμα δεν το πέρασα κερί. Τέλι Αυγούστου θα το περάσω. Γιαυτό θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να δώσει μερικές οδηγίες και τι θα χρειαστώ.

VENTETA
25-07-2009, 14:38
ακόμα δεν το πέρασα κερί. Τέλι Αυγούστου θα το περάσω. Γιαυτό θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να δώσει μερικές οδηγίες και τι θα χρειαστώ.

Εγώ παιδιά χρησιμοπιοώ ένα της Armor All έιναι σαν κρέμα. Είμαι ευχαριστημένος. Αυτό έβαζα και στο Corsa αυτό βάζω και τώρα

VagosM
25-07-2009, 15:07
εντάξει.

btcc
25-07-2009, 15:41
παιδια δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει την auto glym αλλα ειναι κορυφαια.Επισης στα αυτοκινητα που ειχα πριν περνουσα το κερι τις sonax στο κοκκινο μπουκαλι που ειναι σπρει.Σκληρο κερι.Το περνας και οταν στεγνωσει (ματαρει) το τριβεις και κανει θαυματα.Ειναι καταπληκτικο προιον.Νομιζω οτι και η opel αυτη την μαρκα συνηστει

striker
25-07-2009, 21:18
παιδια δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει την auto glym αλλα ειναι κορυφαια.Επισης στα αυτοκινητα που ειχα πριν περνουσα το κερι τις sonax στο κοκκινο μπουκαλι που ειναι σπρει.Σκληρο κερι.Το περνας και οταν στεγνωσει (ματαρει) το τριβεις και κανει θαυματα.Ειναι καταπληκτικο προιον.Νομιζω οτι και η opel αυτη την μαρκα συνηστει

Ναι κι εμενα sonax μου εδωσαν απο την opel ,αλλα οχι σε σπρεϋ!!!

btcc
25-07-2009, 22:00
Αν πας σε praktiker θα το βρεις.Ειναι κοκκινο σπρει.Απλα θα παθεις πλακα με το ποσο ευκολα το περνας και με το αποτελεσμα που θα εχεις.

striker
25-07-2009, 22:12
Αν πας σε praktiker θα το βρεις.Ειναι κοκκινο σπρει.Απλα θα παθεις πλακα με το ποσο ευκολα το περνας και με το αποτελεσμα που θα εχεις.

Εμενα μου προτειναν την αλοιφη(το ειδα και το σπρεϋ)Ομως μου ειπαν να προσεξω παρα πολυ οταν την αλοιψω να την απλωσω καλα γιατι αν μεινει σε κανα σημειο μπορει μεχρι και να θαμπωσει το χρωμα!!!Για αποτελεσματα ομως μου ειπαν οτι θα παθω πλακα!!!

btcc
25-07-2009, 23:37
Με το σπρει δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Ασε που κανεις και ομοιομορφο απλωμα.Εγω περναγα το φτερο και το καπο.μεχρι να περασω το καπο ειχε στεγνωσει το φτερο.εκανα το φτερω και στην συνεχεια περναγα αλλο φτερο και εκανα το καπω.Παντως και μετα απο μια ωρα να το τριψεις δεν υπαρχει προβλημα κανενα

ziggy
26-07-2009, 16:55
Δεν έχω κάνει κέρωμα σε κανένα από τα αυτοκίνητα που είχα.
Σ' αυτό όμως σκοπεύω να κάνω.
Πότε είναι η καλύτερη εποχή; Φθινόπωρο για να προστατεύεται το χειμώνα ή άνοιξη για να είναι προστατευμένο το καλοκαίρι;

VENTETA
26-07-2009, 17:53
Δεν έχω κάνει κέρωμα σε κανένα από τα αυτοκίνητα που είχα.
Σ' αυτό όμως σκοπεύω να κάνω.
Πότε είναι η καλύτερη εποχή; Φθινόπωρο για να προστατεύεται το χειμώνα ή άνοιξη για να είναι προστατευμένο το καλοκαίρι;

Σωστός!!!! Οι καλύτερες εποχές. Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου

s5zax
26-07-2009, 19:26
Αutoglym Ultra deep shine και κανει θαυματα!

btcc
26-07-2009, 19:33
Εχω ολα τα προιοντα τις autoglym σε πρασινο βαλιτσακι τις αλλα στο κερι εχει ενα κακο.Ειναι ταλαιπορεια στο περασμα και στο γυαλισμα.Το σπρει που λεω ειναι κορυφαιο.Δεν σε πειραζει ακομη και την επομενη μερα να το τριψεις.Αντιθετος τις autoglym πρεπει να το δουλευεις συνεχεια μεχρι να εξαφανιστει.Συν οτι οσο το περνας το απλωνεις συνεχεια.

s5zax
26-07-2009, 19:36
Αστα να πανε! Κουλοχερης γινεσαι μετα!

striker
26-07-2009, 21:51
Αστα να πανε! Κουλοχερης γινεσαι μετα!

Και παντα εχεις το αγχος μηπως σου ξεφυγε καποιο σημειο!!!

btcc
26-07-2009, 22:23
Με το σπρει παντως δεν το εχεις αυτο το αγχος.Περνει μια μορφη σα να εχει παγωσει το χρωμα και βλεπεια παντα που δεν το καθαρισες το κερι.ασε που και στο περασμα ειναι παιχνιδακι.απλα ψεκαζεις

striker
26-07-2009, 22:28
Με το σπρει παντως δεν το εχεις αυτο το αγχος.Περνει μια μορφη σα να εχει παγωσει το χρωμα και βλεπεια παντα που δεν το καθαρισες το κερι.ασε που και στο περασμα ειναι παιχνιδακι.απλα ψεκαζεις

Αν οντως εχει το ιδιο αποτελεσμα,τοτε εχεις δικιο!!!

cosco
26-07-2009, 22:48
Αν οντως εχει το ιδιο αποτελεσμα,τοτε εχεις δικιο!!!

Εμφανισιακό αποτέλεσμα (γυαλάδα) κοντεύει το κανονικό κερί, σε αντοχή στο χρόνο το κανονικό μένει πάνω στο αμάξι πάρα πολύ περισσότερο.

striker
26-07-2009, 22:59
Εμφανισιακό αποτέλεσμα (γυαλάδα) κοντεύει το κανονικό κερί, σε αντοχή στο χρόνο το κανονικό μένει πάνω στο αμάξι πάρα πολύ περισσότερο.

Αρα ειναι δυσκολη αποφαση!!!

btcc
26-07-2009, 23:01
Για μενα δεν ειναι δυσκολη αποφαση.Ισως το κερι να κραταει λιγο παραπανω αλλα εγω τοσο ευκολο που ειναι το περναω δυο φορες το χρονο και ειμαι οκ.Καλα να δεις οταν το περασεις τι θα παθεις.Θα το πλενεις το αμαξι και δεν θα μενει πανω του σταγωνα νερο .

striker
26-07-2009, 23:04
Για μενα δεν ειναι δυσκολη αποφαση.Ισως το κερι να κραταει λιγο παραπανω αλλα εγω τοσο ευκολο που ειναι το περναω δυο φορες το χρονο και ειμαι οκ.Καλα να δεις οταν το περασεις τι θα παθεις.Θα το πλενεις το αμαξι και δεν θα μενει πανω του σταγωνα νερο .

Δηλαδη δεν θα θελει στεγνωμα???(σε εχω παρει μπαγκοτερμα σε ολα τα θεματα)!!!:D

cosco
26-07-2009, 23:11
Υπάρχει και ακόμα μια άλλη πιο εύκολη λύση τους τεμπέληδες, σαμπουάν με κερί. Το πλένεις, το στεγνώνεις και το αμάξι είναι κερωμένο :D για λίγο όμως αφού φεύγει σχετικά γλήγορα.

btcc
26-07-2009, 23:12
Ε ενταξει μην το μαμισουμε κιολας.Απλα θα δεις ποσο λεια ειναι η επιφανεια που δεν θα εχει αντισταση πανω τις το νερο.Διπλα σου ειναι βρε το Praktiker.πεταξου αυριο και παρε και κανε δοκιμη στον καθρεπτη του και θα δεις.Δεν ειναι πανακριβω το σπρει.Κοκκινο μπουκαλι sonax σκληρο κερι

striker
26-07-2009, 23:17
Ε ενταξει μην το μαμισουμε κιολας.Απλα θα δεις ποσο λεια ειναι η επιφανεια που δεν θα εχει αντισταση πανω τις το νερο.Διπλα σου ειναι βρε το Praktiker.πεταξου αυριο και παρε και κανε δοκιμη στον καθρεπτη του και θα δεις.Δεν ειναι πανακριβω το σπρει.Κοκκινο μπουκαλι sonax σκληρο κερι

Αυτο θα κανω γιατι την αλοιφη που πηρα θελω δυο 24ωρα για να κανω ολο το αμαξι!!!Αααααα και σαμπουαν παλι με κερι πηρα(κι αυτο και η αλοιφη sonax)!!!

NIKOS.OPC
27-07-2009, 08:16
Να κανω και εγω μια ερωτηση,τα αυτοκινητα ειναι ολα καινουρια αρα δεν εχουν κερι πανω?αυτο θελει κανενα 6μηνο+++ να φυγει.

cosco
27-07-2009, 09:59
Να κανω και εγω μια ερωτηση,τα αυτοκινητα ειναι ολα καινουρια αρα δεν εχουν κερι πανω?αυτο θελει κανενα 6μηνο+++ να φυγει.

Έχουν, άλλα είναι περισσότερο σαν γράσο. Καλύτερα να πλυθεί το αμάξι και να περαστεί ένα καινούριο κερί;).

VENTETA
27-07-2009, 16:08

Ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν είναι σίγουρο το 6μηνο. Ανα τρίμηνο είναι η γνώμη μου και το αργότερο ανα 6μηνο. Πρίν το χειμώνα και πρίν το καλοκαίρι

striker
27-07-2009, 17:32
Ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν είναι σίγουρο το 6μηνο. Ανα τρίμηνο είναι η γνώμη μου και το αργότερο ανα 6μηνο. Πρίν το χειμώνα και πρίν το καλοκαίρι

Ο φιλος εννοουσε πως θελει 6 μηνες να φυγει το κερι που εχει το αυτ-το απο το εργοστασιο!!!

athletico
03-09-2009, 19:05
Παιδια εγω εχω παρει το σαμπουαν της sonax απο praktiker που εχι μεσα και γυαλιστικο,θελω να παρω και το κερι της ιδιας εταιριας σε σπρει.
η ερωτηση μου ειναι ......
αφου ψεκασουμε το κερι με τι το τριβουμε μετα?
ευχαριστω

tdm900twin
03-09-2009, 19:29
Παιδια εγω εχω παρει το σαμπουαν της sonax απο praktiker που εχι μεσα και γυαλιστικο,θελω να παρω και το κερι της ιδιας εταιριας σε σπρει.
η ερωτηση μου ειναι ......
αφου ψεκασουμε το κερι με τι το τριβουμε μετα?
ευχαριστω

Νομίζω ότι ένα πανάκι microfiber είναι ό,τι καλύτερο.

skipper
03-09-2009, 22:13

btcc εσύ που το έχεις κάνει ήδη, με τι πανί το έτριβες?

stelios_insignia
03-09-2009, 22:59
λοιπον παιδια εχω εμπειρια στο θεμα αυτο χρονια τωρα.καταρχας το κερι που εχει πανω σαν καινουργιο το αμαξι πρεπει να βγει(συνηθως κανουν αποκερωση οταν παει στην αντιπροσωπεια.αν δεν γινει καλα.με 80 ευρω καλο ειναι να γινει σε ενα καλο μαγαζι.τωρα για κερωμα μονοι μας,χωρις να θελω να κανω διαφημιση της auto glym ειναι φοβερο.κανει 40 ευρω και φτανει για 5 κερωματα.καθε 3 μηνες ειναι καλο να γινετε αρα σε βγαζει με ενα μπουκαλι για πανω απο χρονο.μεσα στη συσκευασια εχει και πανακια για να γινει η εργασια.για οσους δεν ξερουν εχει καλες οδηγιες μεσα,κι εγω με αυτο εμαθα.το αποτελεσμα ειναι απιστευτο.τωρα εγω ψαχνομαι για κατι ειδικα σφουγκαρακια που εφαρμοζουν στο μπλακεντεκερ και κανεις και τριψιμο μαζι με μια ειδικη κρεμα.εκει να δειτε γυαλισμα.

btcc
03-09-2009, 23:13
Προσοχη .Σε καμια περιπτωση δεν χρεισημοποιουμε οποιοδηποτε μπλακεντεκερ η δεν ξερω και εγω τι αλλο .Μπορεινα παρετε το χρωμα στα χερια σε χρονο μηδεν . Υπαρχουν ιδικα μηχανματα αλοιφαδοροι για αυτη την δουλεια με συγκεκριμενες στροφες και κινηση . Εγω χρεισημοποιω πολλα χρονια την auto glym .Ειναι απο τισ κορυφαιες.Αλλα και αλλες εταιριες . Παραδειγμα το κερι τις meguiars το nxt εχει απιστευτα αποτελεσματα και ειναι πανευκολο και στο περασμα αλλα και στο καθαρισμα.
Παντα πανακια μικροινας.

stelios_insignia
03-09-2009, 23:26
Προσοχη .Σε καμια περιπτωση δεν χρεισημοποιουμε οποιοδηποτε μπλακεντεκερ η δεν ξερω και εγω τι αλλο .Μπορεινα παρετε το χρωμα στα χερια σε χρονο μηδεν . Υπαρχουν ιδικα μηχανματα αλοιφαδοροι για αυτη την δουλεια με συγκεκριμενες στροφες και κινηση . Εγω χρεισημοποιω πολλα χρονια την auto glym .Ειναι απο τισ κορυφαιες.Αλλα και αλλες εταιριες . Παραδειγμα το κερι τις meguiars το nxt εχει απιστευτα αποτελεσματα και ειναι πανευκολο και στο περασμα αλλα και στο καθαρισμα.
Παντα πανακια μικροινας.

δεν μιλω για μπλακεντεκερ ακριβος......για να καταλαβετε στο περιπου το ειπα.θα σου δειξω με τι μηχανημα το κανω αυριο που θα το βγαλω φωτογραφια,ειναι με μπαταρια επαναφορτιζομενο μικρου μεγεθους(σαν παιχνιδι για τα παιδια:D:D:D) και με πολυ μικρη αποδοση σε στροφες.κερωνω 2 χρονια με αυτο.ουδεν προβλημα

btcc
03-09-2009, 23:39
Αν θες εχει η meguiars σε οικονομικη τιμη 270 ευρω κατηγορια επαγγελματικο. Την auto glym την εχω σχεδον ολη την σειρα.Με τι την περνας ? Με srp?

stelios_insignia
04-09-2009, 00:05
Αν θες εχει η meguiars σε οικονομικη τιμη 270 ευρω κατηγορια επαγγελματικο. Την auto glym την εχω σχεδον ολη την σειρα.Με τι την περνας ? Με srp?

δεν θυμαμαι ονομα.θα το δω αυριο.το εχω στο πορτμπαγαζ.κι εγω εμπιστευομαι την εταιρια.απο σαπουνι μεχρι και κρεμα για κουτσουλιες

stelios_insignia
04-09-2009, 12:49
super resin polish λεει πανω το κερι που εχω

skipper
04-09-2009, 13:11

μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κεριά και τέτοιου είδους συντήρηση. αλλά απ'ότι κατάλαβα αξίζει τον κόπο ένα κέρωμα κανα δυό φορές το χρόνο, για συντήρηση και προστασία. έχω καταλήξει ότι μάλλον θα δοκιμάσω αυτό το σκληρό κερί της sonax σε σπρέι γιατί: είναι εύκολο στν εφαρμογή (δε λέει να τρίβεις με τις ώρες:eek:) από ότι διάβασα (και σε άλλο site) αντέχει χρονικά και προσφέρει και καλή προστασία. η μάρκα΄είναι γνωστή (χρησιμοποιώ το σαμπουαν) και δοκιμασμένο προιόν απο τον btcc. απλά έχω μπερδευτεί λίγο και με τα προιόντα, αυτό είναι σκληρό κερί (δεν είναι γυαλιστικό), θυμάμαι ότι ο poliths είχε πει ότι τα σκληρά κεριά είναι για προστασια και κάλυψη ατελείων στο βερνίκι, μάλλον σε αραχνιές αναφερόταν, κι ότι μετά θέλουν και ένα μαλακό κερι για λάμψη.... το δικό μας που είναι καινούριο, χρειάζεται και πέρασμα με γυαλιστικό κερί μετά? αυτο το σπρει δεν είναι αρκετό?μπορεί στο καπάκι να χρησιμοποιηθεί το autoglym SRP που αναφερθηκε ως πολύ καλό? thanks...:)

btcc
04-09-2009, 14:59
Κοιτα το κερι ειναι ενα τελικο υλικο σφραγιστικο για το χρωμα . Δηλαδη αν κανεις ποτε γυαλισμα και δεν κερωσεις το αμαξι μετα τσαμπα ο κοπος.Αν ομως απο τωρα που ειναι καιρνουργιο το χρωμα δεν το φροντισεις καταληλα θα φτασεις σε σημειο να χρειαστεις καποια στιγμη γυαλισμα .Με το κερι το αμαξι θα αποκτησει καποια καλη γυαλαδα αλλα θα το προστατευει απο πολλα πραγματα.Καταρχην για καποιο μεγαλο διαστημα δεν θα μενει πανω του νερο . Δεν θα κολανε ευκολα οι βρωμιες και αλλα πολλα.Το super resin polish ειναι αυτο που σου ειπα παραπανω s = super r = resin p = polish αλλα να ξερεις αυτο το προιον δεν ειναι καθεαυτου κερι . Ειναι ενα μειγμα γυαλσικης αλοιφης με κερι . Εγω μιλησα για κερωμα μονο . Καποιοι λενε οτι τα κερια με φυσικο κερι carnabua ειναι καλητερα και δινουν μια καλητερη γυαλαδα αλλα δεν εχει πολυ μεγαλη αντοχη στον χρονο . Ενω τα συνθετικα κερια εχουν μεγαλητερη αντοχη στο χρονο , στο καθαρισμα ειναι λιγο ποιο ευκολα (λιγη πουδρα δηλαδη οταν στεγνωσει και αρχισουμε και τριβουμε για γυαλισμα ) αλλα εχει ενα κλικ λιγοτερο γυαλισμα . Υπαρχουν βεβαια και τα μισα μισα κερια δηλαδη μειγμα απο carnabua και συνθετικο .
Εγω στο αμαξι μου τωρα θα περασω μονο κερι γιατι δεν υπαρχει λογος για γυαλισμα ακομη.Και ο νικολας καλα ειπε οτι το κερι πολλες φορες καλυπτει μικρες γρατζουνιες . Ειπαμε ειναι στην ουσια ενα καλο σφραγιστικο για το χρωμα .

skipper
04-09-2009, 15:24
Κοιτα το κερι ειναι ενα τελικο υλικο σφραγιστικο για το χρωμα . Δηλαδη αν κανεις ποτε γυαλισμα και δεν κερωσεις το αμαξι μετα τσαμπα ο κοπος.Αν ομως απο τωρα που ειναι καιρνουργιο το χρωμα δεν το φροντισεις καταληλα θα φτασεις σε σημειο να χρειαστεις καποια στιγμη γυαλισμα .Με το κερι το αμαξι θα αποκτησει καποια καλη γυαλαδα αλλα θα το προστατευει απο πολλα πραγματα.Καταρχην για καποιο μεγαλο διαστημα δεν θα μενει πανω του νερο . Δεν θα κολανε ευκολα οι βρωμιες και αλλα πολλα.Το super resin polish ειναι αυτο που σου ειπα παραπανω s = super r = resin p = polish αλλα να ξερεις αυτο το προιον δεν ειναι καθεαυτου κερι . Ειναι ενα μειγμα γυαλσικης αλοιφης με κερι . Εγω μιλησα για κερωμα μονο . Καποιοι λενε οτι τα κερια με φυσικο κερι carnabua ειναι καλητερα και δινουν μια καλητερη γυαλαδα αλλα δεν εχει πολυ μεγαλη αντοχη στον χρονο . Ενω τα συνθετικα κερια εχουν μεγαλητερη αντοχη στο χρονο , στο καθαρισμα ειναι λιγο ποιο ευκολα (λιγη πουδρα δηλαδη οταν στεγνωσει και αρχισουμε και τριβουμε για γυαλισμα ) αλλα εχει ενα κλικ λιγοτερο γυαλισμα . Υπαρχουν βεβαια και τα μισα μισα κερια δηλαδη μειγμα απο carnabua και συνθετικο .
Εγω στο αμαξι μου τωρα θα περασω μονο κερι γιατι δεν υπαρχει λογος για γυαλισμα ακομη.Και ο νικολας καλα ειπε οτι το κερι πολλες φορες καλυπτει μικρες γρατζουνιες . Ειπαμε ειναι στην ουσια ενα καλο σφραγιστικο για το χρωμα .

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! οπότε αν κατάλαβα καλά, τώρα που είναι καινούριο με αυτό το σπρει της sonax είμαστε καλά ΄προς το παρόν.ή εάν θέλουμε ακόμα καλύτερο "σφράγισμα" (από ότι έχω διαβάσει) κερί με την μορφή πάστας.

salty
04-09-2009, 18:38
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! οπότε αν κατάλαβα καλά, τώρα που είναι καινούριο με αυτό το σπρει της sonax είμαστε καλά ΄προς το παρόν.ή εάν θέλουμε ακόμα καλύτερο "σφράγισμα" (από ότι έχω διαβάσει) κερί με την μορφή πάστας.

Θα το περάσω κι εγώ λοιπόν το ίδιο. Ψεκάζουμε, στεγνώνει (γίνεται ΜΑΤ δηλαδή) και τρίβουμε με τι ; micrifiber πανί ; Πόσο τρίβουμε ;

btcc
04-09-2009, 19:13
Μεχρι να φυγει η πουδρα που θα βγαζει . Προσοχη μην το περασετε ολο μαζι και μετα τριβετε γιατι θα σας δυσκολεψει . Παντα με πανι microfiber το διπλονουμε στα 4 και ετσι εχουμε 8 πλευρες για καθαρισμα . Ειπα το sonax για αυτον που βαριετε γιατι περνιετε πανευκολα και απλα οταν στεγνωσει )(ματαρει) τοτε τριβουμε.Υπαρχει και το φυσικο κερι carnabua τις meguiars το οποιο ειναι πολυ καλο και στοιχιζει 14 ευρω και ειναι σε μορφη υγρου .Περναμε με το σφουγκαρακι του και μετα σκουπιζουμε με πανι μκροινας . Και ακομη καλητερο το nxt tech 2 τις meguiars φουλ συνθετικο .Βαλτε στο youtube και δειτε κανα video .η τιμη του εδω εχει 32 ευρω .Ενω το μισο carnabua μισο συνθετικο εχει 28 . Εγω πριν το περασω περναω ενα χερι με πυλο για βαθυ καθαρισμα (δεν θα πιστευετε το τθ θα βγαλει απο το αμαξι σας ) και μετα κερωνω.

gvard
04-09-2009, 19:25
Καλησπέρα,

Σήμερα πήγα για κέρωμα στον www.swell.gr (http://www.swell.gr) ο οποίος χρησιμοποιεί προϊόντα Meguiars. Εκανε ένα καλό χέρι πλύσιμο και μετά με τον πηλό ο οποίος όντως έβγαλε πολύ πράγμα το οποίο δεν φαινεται με το μάτι! Κέρωμα, αναμονή μισή ώρα περίπου να στεγνώσει και μετά σκούπισμα.

Μόνο και μόνο το γεγονός οτι είδα τελείω διαφορετικό τρόπο κερώματος από αυτόν που είδα εκεί με κάνει να πιστεύω οτι τώρα είδα πως γίνεται το κέρωμα για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό! Εχω κανονίσει να υπάρχει έκπτωση για τα μέλη του Insigniaclub η οποία θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

btcc
04-09-2009, 19:29
Πηγες στον maik?Στο περιστερι ε?Εισαι εδω κοντα γειτονας?

InspireD
04-09-2009, 19:40
Καλησπέρα,

Σήμερα πήγα για κέρωμα στον www.swell.gr (http://www.swell.gr) ο οποίος χρησιμοποιεί προϊόντα Meguiars. Εκανε ένα καλό χέρι πλύσιμο και μετά με τον πηλό ο οποίος όντως έβγαλε πολύ πράγμα το οποίο δεν φαινεται με το μάτι! Κέρωμα, αναμονή μισή ώρα περίπου να στεγνώσει και μετά σκούπισμα.

Μόνο και μόνο το γεγονός οτι είδα τελείω διαφορετικό τρόπο κερώματος από αυτόν που είδα εκεί με κάνει να πιστεύω οτι τώρα είδα πως γίνεται το κέρωμα για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό! Εχω κανονίσει να υπάρχει έκπτωση για τα μέλη του Insigniaclub η οποία θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Πολύ ευχάριστα νέα!

gvard
05-09-2009, 08:50
Καλημέρα,

Πηγες στον maik?Στο περιστερι ε?Εισαι εδω κοντα γειτονας?

Ακριβώς ;) Γνωρίζεις την δουλειά του;

striker
06-09-2009, 07:54
Καλησπέρα,

Εσενα ποσο σου πηγε???

Steliost
06-09-2009, 11:05
Ενδιαφέρουσα η δουλειά του swell...

Θέλει και ταυτότητα club για την έκτπωση...

Μετά απο βόλτα στο site του...

Προσφορά για τα μέλη των συνεργαζόμενων αυτοκινητιστικών Club

Έκπτωση στο κέρωμα 20% (εργασία 1-3 ωρών με κόστος 40-60 ευρώ)
Έκπτωση στο γυάλισμα 20% (εργασία 4-8 ωρών με κόστος 140-300 ευρώ)
Έκπτωση στον καθαρισμό σαλονιού 20% + Δώρο Απόσμηση καμπίνας (με γενν. όζοντος)αξίας 45 ευρώ (εργασία 4-8 ωρών με κόστος 120-200 ευρώ)
Όλες οι υπηρεσίες γίνονται με προϊόντα “Meguiar’s”

Τα γυαλίσματα και οι καθαρισμοί σαλονιών μόνο με ραντεβού!
Έκπτωση στα προϊόντα Meguair’s 10% (από τιμές καταλόγου)

Παρακαλούμε τα μέλη να έχουν μαζί τους την ταυτότητα του club τους.

striker
06-09-2009, 11:35
Δηλαδη ενα μεσα-εξω+κερωμα ποσο παει???

gvard
06-09-2009, 12:30

Στην περίπτωση μας και μέχρι να βγάλω ταυτότητες (ναι, θα βγούν!) θα μου λέτε ποιοι θέλετε να πάτε και θα τον ενημερώνω να σας περιμένει για να ισχύουν οι εκπτώσεις.

Steliost
06-09-2009, 12:49
Στην περίπτωση μας και μέχρι να βγάλω ταυτότητες (ναι, θα βγούν!) θα μου λέτε ποιοι θέλετε να πάτε και θα τον ενημερώνω να σας περιμένει για να ισχύουν οι εκπτώσεις.

Ωραίος ο Γιώργος μόλις είμαι έτοιμος θα ενημερώσω...;)

striker
07-09-2009, 20:43

Τελικα Γιωργο ποσο πηγε???

gvard
08-09-2009, 08:39
Καλημέρα,

Βαγγέλη μου πήρε 40 ευρώ με την έκπτωση (από 50 ευρώ).

striker
08-09-2009, 20:23
Καλημέρα,

Βαγγέλη μου πήρε 40 ευρώ με την έκπτωση (από 50 ευρώ).

Αυτη η τιμη για κερωμα η και πλυσιμο???

gvard
08-09-2009, 22:11
Η τιμή αυτή αφορούσε και πλύσιμο αλλά δεν ξέρω αν ήταν κανονική, καθώς πήρα και ένα κάρο αξεσουάρ (85 ευρώ έδωσα για τα αξεσουάρ) και μπορεί να το έκανε δώρο το πλύσιμο.

skipper
10-09-2009, 15:21
δεν έχω ξανασχοληθεί με κέρωμα και έχω μια ερώτηση προς το Μάνο, btcc (ή όποιον γνωρίζει): είχες πει ότι όταν σκουπίζεις το κερί, διπλώνεις το πανάκι στα τεσσερα για να έχεις οκτω επιφάνειες να σκουπίζεις. Όταν σκουπίζεις το κερί, πόσο χρησιμοποιείς κάθε στεγνη επιφάνεια υφάσματος, φαντάζομαι ότι όσο το σκουπίζεις το πανί "τραβάει" και κερώνεται, λαδώνει. ΄να υπολογίσω ότι χρειάζονται παραπάνω από ένα πανάκι για να γυαλίσει το αυτοκίνητο? μετά αυτά πλένονται ή είναι τέτοιο το κερί που αχρηστεύονται? ευχαριστώ...

btcc
10-09-2009, 16:43
Το κερι οταν στεγνωσει και το καθαρισεις με το πανι θα βγαζει μια πουδρα σκονη.Οταν το εχεις τυλιγμενω στα τεσσερα καθαριζεις και αφου το καθαρισεις καλα το γυρνασ σε αλλη πλευρα ωστε να κανεις ενα τελικο γυαλισμα.Σε καθε τμημα του αυτοκινητου που θα κανεις θα αλλαζεις επιφανεια ωστε το πανι να μην ειναι μπουκωμενο με αυτη την πουδρα . Το περασμα του κεριου το κανεις με αλλο πανακι η με ειδικο σφουγγαρακι που σου δινουν αναλογα την μαρκα κεριου που θα παρεις.Δεσ παρακατω ενα video και θα καταλαβεις
http://www.youtube.com/watch?v=5-gzRDCyZYU

skipper
10-09-2009, 21:08
Το κερι οταν στεγνωσει και το καθαρισεις με το πανι θα βγαζει μια πουδρα σκονη.Οταν το εχεις τυλιγμενω στα τεσσερα καθαριζεις και αφου το καθαρισεις καλα το γυρνασ σε αλλη πλευρα ωστε να κανεις ενα τελικο γυαλισμα.Σε καθε τμημα του αυτοκινητου που θα κανεις θα αλλαζεις επιφανεια ωστε το πανι να μην ειναι μπουκωμενο με αυτη την πουδρα . Το περασμα του κεριου το κανεις με αλλο πανακι η με ειδικο σφουγγαρακι που σου δινουν αναλογα την μαρκα κεριου που θα παρεις.Δεσ παρακατω ενα video και θα καταλαβεις
http://www.youtube.com/watch?v=5-gzRDCyZYU

thanks a lot!:)

Steliost
12-09-2009, 18:51
Πιο γυαλιστερό δεν γίνεται...

Αυτή ήταν η ατάκα που έμεινε πριν φύγω από τον Μάικ swell.gr που το είχα πάει για κέρωμα...

Το παλικάρι δεν παίζεται, είναι άψογος στη δουλειά του και λεπτομερέστατος...
Το κουκλί γυαλίζει πιο πολύ από όταν το παρέλαβα...
Τον συνιστώ με χίλια, όσοι πιστοί για ραντεβού να τον πάρετε στο κινητό που έχει στο site του, γιατί μετακομίζει και το σταθερό του δεν δουλεύει...

Ευχαριστώ τον φίλο gvard για την ενημέρωση...

InspireD
12-09-2009, 19:13
Στελιο πόσο πήγε το κέρωμα ? Κανει πλυσιμο κέρωμα ή το είχες έτοιμο ?

Steliost
12-09-2009, 19:18
Στελιο πόσο πήγε το κέρωμα ? Κανει πλυσιμο κέρωμα ή το είχες έτοιμο ?

Πάνο μου πήρε 40 ευρώ με την έκπτωση... Έκανε πλύσιμο πρώτα, ένα πέρασμα με πηλό και μετά κέρωμα, στέγνωμα κανά 20λεπτο, μετά σκούπισμα και detailing... Συνολικά ένα τριωράκι μέσ' το νερό...;)

InspireD
12-09-2009, 19:36
Αυτό με τον πηλό Στέλιο τι κάνει? Δηλώνω επίσημα ασχετος με το θέμα! ;p

Steliost
12-09-2009, 20:05
Αυτό με τον πηλό Στέλιο τι κάνει? Δηλώνω επίσημα ασχετος με το θέμα! ;p

Να σου πω την αλήθεια και εγώ πριν το κάνω δεν ήξερα... Όταν λέμε πηλός μην φανταστείς στέρεα μορφή... Είναι σε υγρή μορφή με ψεκασμό τμηματικά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την αφαίρεση διαφόρων λεκέδων και εξωγκομάτων από ρετσίνι και διάφορα άλλα...
Τώρα το detailing γιατί κι αυτό φαντάζομαι θα χεις απορία τι είναι... Είναι κι αυτό σε υγρή μορφή, μετά το κέρωμα με ψεκασμό το οποίο συντηρεί κατά κάποιο τρόπο το κέρωμα και δίνει μια ας πούμε έξτρα λάμψη στο χρώμα...

skipper
12-09-2009, 20:44
Να σου πω την αλήθεια και εγώ πριν το κάνω δεν ήξερα... Όταν λέμε πηλός μην φανταστείς στέρεα μορφή... Είναι σε υγρή μορφή με ψεκασμό τμηματικά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την αφαίρεση διαφόρων λεκέδων και εξωγκομάτων από ρετσίνι και διάφορα άλλα...
Τώρα το detailing γιατί κι αυτό φαντάζομαι θα χεις απορία τι είναι... Είναι κι αυτό σε υγρή μορφή, μετά το κέρωμα με ψεκασμό το οποίο συντηρεί κατά κάποιο τρόπο το κέρωμα και δίνει μια ας πούμε έξτρα λάμψη στο χρώμα...

νομίζω ότι το κέρωμα είναι το τελευταίο στάδιο...?detailing νομίζω ότι είναι η όλη διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου...κάποιος πιο έμπειρος στο θέμα να με διορθώσει, please..:)

Steliost
12-09-2009, 20:50
νομίζω ότι το κέρωμα είναι το τελευταίο στάδιο...?detailing νομίζω ότι είναι η όλη διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου...κάποιος πιο έμπειρος στο θέμα να με διορθώσει, please..:)

Το συγκεκριμένο πάντως έγινε μετά το κέρωμα... Σκοπός του η προστασία του κερώματος... Ας πούμε αν κάνεις detailing μετά από κάθε πλύσιμο το κέρωμα σου κρατάει πολύ περισσότερο καιρό...

btcc
12-09-2009, 21:29
Ο πυλος δεν ειναι σε υγρη μορφη.Ειναι σαν πλαστελινη και το τριβουν με ειδικο υγρο Detailer η με σαπουνονερο .
Συγκεκριμενα ειναι αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=yfEfLGL59GI&feature=related

Μετα υπαρχει ενα detailer το οποιο το περναμε μετα το πλυσιμο για συντηρηση του κεριου.Το detailer στην ουσια ειναι ενα καθαριστικο που κανει βαθυ καθαρισμο.Εγω περασα το αμαξι μου μετα απο 2 βδομαδες στην κατοχη μου και δεν θα πιστεψετε το τι εβγαλε απο πανω.Ολα κολανε πανω στον πυλο.Εγω ψωνιζω απο τον γνωστο maik στην Εθνικης Αντιστασεως στο Περιστερι . Επισης κορυφαιο προιον απο την σειρα τις meguiars ειναι το πανακι μικροινων.Μετα απο κερωμα αν πλυνετε αμαξι θα παθετε πλακα . Καταρχην αν αφησεις το νερο να κυλησει κατα το ξεβγαλμα το μονο που θα σκουπισεις θα ειναι κατι μικρα κομματια . Και ιδικα με αυτο το πανι δεν θα καταλαβετ ποτε τελειωσατε.Και να θυμαστε παντα απαλα απαλα

Steliost
12-09-2009, 21:34
Να σου πω την αλήθεια δεν είχα παρατηρήσει αυτό που κράταγε και σκούπιζε το υγρό...:D

Όπως και νάχει πάντως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...:)

btcc
12-09-2009, 21:37
Το ξερω.Εγω ψωνιζω απο τον Maik και το περναω μονος μου. Θα παθεις πλακα στο επομενο πλυσιμο

gvard
13-09-2009, 13:35
Καλησπέρα,

Πιο γυαλιστερό δεν γίνεται...

Αυτή ήταν η ατάκα που έμεινε πριν φύγω από τον Μάικ swell.gr που το είχα πάει για κέρωμα...

Το παλικάρι δεν παίζεται, είναι άψογος στη δουλειά του και λεπτομερέστατος...
Το κουκλί γυαλίζει πιο πολύ από όταν το παρέλαβα...
Τον συνιστώ με χίλια, όσοι πιστοί για ραντεβού να τον πάρετε στο κινητό που έχει στο site του, γιατί μετακομίζει και το σταθερό του δεν δουλεύει...

Ευχαριστώ τον φίλο gvard για την ενημέρωση...

Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος, αν και προσωπικά πίστευα οτι θα στεναχωριόσουν επειδή θα έβρεχε την ώρα που τελείωνες. Υπενθυμίζω, κλείνετε ραντεβού (στο κινητό του), λέτε οτι είστε από το club και οτι θα στείλω επιβεβαιωτικό e-mail και μου το λέτε, έτσι θα έχετε την έκπτωση :)

Steliost
13-09-2009, 18:36
Καλησπέρα,

Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος, αν και προσωπικά πίστευα οτι θα στεναχωριόσουν επειδή θα έβρεχε την ώρα που τελείωνες. Υπενθυμίζω, κλείνετε ραντεβού (στο κινητό του), λέτε οτι είστε από το club και οτι θα στείλω επιβεβαιωτικό e-mail και μου το λέτε, έτσι θα έχετε την έκπτωση :)

Η αλήθεια ειναι Γιωργο πως ήμουνα και ολίγον τυχερουλης το ραντεβού ήταν στις 13.00 και στις 16.00 που έφυγα η βροχή είχε σταματήσει κανά μισάωρο :D

striker
15-09-2009, 20:07
καλησπερα!!!μολις μπηκα σπιτι,αρτι αφιχθης απο πλυσιμο και κερωμα στο γνωστο πλεον swell !!!δεν θα πω πολλα..τελεια δουλεια φοβερος επαγγελματισμος τρομερο αποτελεσμα!!!σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

btcc
15-09-2009, 21:34
Ωραιος ο maik ε? πηρες και κανενα προιον?Θα παθεις πλακα οταν πλυνεις το εμεξι μονος σου το ποσο ευκολα θα το στεγνωσεις.

nikolaos santas
16-09-2009, 19:11
μολις το κερωσα και εγω το κουκλι.μονος μου βεβαια οπως παντα.οχι οτι δεν εμπιστευομαι τους επαγγελματιες αλλα με ευχαριστει να το κανω.

skipper
16-09-2009, 19:13
μολις το κερωσα και εγω το κουκλι.μονος μου βεβαια οπως παντα.οχι οτι δεν εμπιστευομαι τους επαγγελματιες αλλα με ευχαριστει να το κανω.

τι κερι χρησιμοποιεις? μάρκα?

skipper
16-09-2009, 19:15
μια ακομα ερωτηση:εαν χρησιμοποιησω κερι σε σπρει αυτο σταζει λιγο και θα παει επανω στα χρωμιωμενα πλαισια πχ πορτας. πειραζει ή θελουν και αυτα επικάλυψη???

nikolaos santas
16-09-2009, 19:21
τι κερι χρησιμοποιεις? μάρκα?

autoglym.ειναι αλοιφη για γυαλισμα κερωμα.ειχα αγορασει και υγρο κερι για μετα το γυαλισμα αλλα δεν το χρησιμοποιησα.ΤΑ ΕΧΩ 2-3 χρονια.αν θυμαμαι καλα η αλοιφη ειχε 30Ε και το κερι 37Ε.το καλο ειναι οτι η αλοιφη φευγει ευκολα χωρις να ζοριζεσαι.

skipper
16-09-2009, 19:28
autoglym.ειναι αλοιφη για γυαλισμα κερωμα.ειχα αγορασει και υγρο κερι για μετα το γυαλισμα αλλα δεν το χρησιμοποιησα.ΤΑ ΕΧΩ 2-3 χρονια.αν θυμαμαι καλα η αλοιφη ειχε 30Ε και το κερι 37Ε.το καλο ειναι οτι η αλοιφη φευγει ευκολα χωρις να ζοριζεσαι.

thanks..:)

nikolaos santas
16-09-2009, 19:33
μια ακομα ερωτηση:εαν χρησιμοποιησω κερι σε σπρει αυτο σταζει λιγο και θα παει επανω στα χρωμιωμενα πλαισια πχ πορτας. πειραζει ή θελουν και αυτα επικάλυψη???

επικαλυψη απο τη μικρη μου εμπειρια θελουν μονο η ματ επιφανειες που εχει μονο λιγο στη βαση του καθρεπτη.

btcc
16-09-2009, 20:14
Η autoglym αν εχεις την srp souper raising polish δεν ειναι κερι.Ειναι γυαλιστικη αλοιφη με κερι . Εδω λεμε καθαρα για κερι.Πραγμα που τα αμαξια μας μιας και ειναι καινουργια θελουν μονο κερι για προστασια

nikolaos santas
16-09-2009, 22:54
Η autoglym αν εχεις την srp souper raising polish δεν ειναι κερι.Ειναι γυαλιστικη αλοιφη με κερι . Εδω λεμε καθαρα για κερι.Πραγμα που τα αμαξια μας μιας και ειναι καινουργια θελουν μονο κερι για προστασια

αν δεις το post πιο πανω γραφω οτι ειναι για γυαλισμα-κερωμα.και λεω οτι εχω και κερι το οποιο δε χρησιμοποιησα και το οποιο μου ειχαν πει να το χρησιμοποιω μετα την αλοιφη.

striker
17-09-2009, 18:41
Μετα απο δυο 24ωρα το αυτοκινητο γυαλιζει ακομα σαν να το κρεωσα μολις,και η σκονη φευγει απο πανω απλα με ενα φυσημα!!!

http://www.imageshack.gr/files/bxkywfff2wk9bschfvra_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=bxkywfff2wk9bschfvra.jpg) http://www.imageshack.gr/files/26awjlutu9iwwwifumoz_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=26awjlutu9iwwwifumoz.jpg)

ATHENS
17-09-2009, 20:03
Μετα απο δυο 24ωρα το αυτοκινητο γυαλιζει ακομα σαν να το κρεωσα μολις,και η σκονη φευγει απο πανω απλα με ενα φυσημα!!!

http://www.imageshack.gr/files/bxkywfff2wk9bschfvra_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=bxkywfff2wk9bschfvra.jpg) http://www.imageshack.gr/files/26awjlutu9iwwwifumoz_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=26awjlutu9iwwwifumoz.jpg)

φου ή μαλλον φτου να μην το ματιασω...:D..κουκλι εγινε Βαγγελη , αντε απο βδομαδα θα τρεχω και γω να κλεισω ραντεβου για κερωματα...:kaloe:

striker
17-09-2009, 20:23
φου ή μαλλον φτου να μην το ματιασω...:D..κουκλι εγινε Βαγγελη , αντε απο βδομαδα θα τρεχω και γω να κλεισω ραντεβου για κερωματα...:kaloe:

Να πας με κλειστα ματια!!!
Δεν θα το μετανοιωσεις!!!

skipper
17-09-2009, 20:24

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιες διαφορες στις τιμες των κεριων, τελος παντων, τετοια διαφορα ποιοτητας εχουν..?! π.χ. αυτο που ανεφερεται εδω, υγρο κερι μαρκας γνωστης (autoglym) 37 ευρω. σημερα ειδα ένα στο super market εχει ενα χωρο για ειδη αυτοκινητου, ενα μαρκας "formula 1" (???), 6 ευρω και κατι, υγρο κερι 400ml, φυσικο σκληρο κερι καρνουμπα made in USA....

nikolaos santas
17-09-2009, 21:36
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιες διαφορες στις τιμες των κεριων, τελος παντων, τετοια διαφορα ποιοτητας εχουν..?! π.χ. αυτο που ανεφερεται εδω, υγρο κερι μαρκας γνωστης (autoglym) 37 ευρω. σημερα ειδα ένα στο super market εχει ενα χωρο για ειδη αυτοκινητου, ενα μαρκας "formula 1" (???), 6 ευρω και κατι, υγρο κερι 400ml, φυσικο σκληρο κερι καρνουμπα made in USA....?

εμενα νομιζω αν θυμαμαι καλα ειναι 1L.Τωρα σαν διαφορα ποιοτητας τι να σου πω.παντως θεωρειται απο τις καλυτερες εταιριες.

salty
18-09-2009, 08:12
αντε απο βδομαδα θα τρεχω και γω να κλεισω ραντεβου για κερωματα...:kaloe:

Πήρα τηλ προχτές (για να πήγαινα χτες) και μου είπε πως, λόγω μετακόμισης δεν θα μπορεί μέχρι το τέλος της βδομάδας που μας έρχεται

striker
18-09-2009, 20:23
Πήρα τηλ προχτές (για να πήγαινα χτες) και μου είπε πως, λόγω μετακόμισης δεν θα μπορεί μέχρι το τέλος της βδομάδας που μας έρχεται

Υπομονη Νικο και δεν θα χασεις!!!
Το μονο κακο ειναι οτι στο καινουργιο μαγαζι δεν θα τα πλενει κιολας(μιλαμε για ΤΟ πλυσιμο)αλλα θα κανει μονο την περιποιηση!!!Οποτε θα πρεπει να πας πλυμενος!!!

salty
19-09-2009, 17:35
Υπομονη Νικο και δεν θα χασεις!!!
Το μονο κακο ειναι οτι στο καινουργιο μαγαζι δεν θα τα πλενει κιολας(μιλαμε για ΤΟ πλυσιμο)αλλα θα κανει μονο την περιποιηση!!!Οποτε θα πρεπει να πας πλυμενος!!!

Αυτό όμως προϋποθέτει πλύσιμο κάπου κοντά του. Φαντάσου να το πλένω σπίτι μου ή κάπου στην Αργυρούπολη και να πηγαίνω μετά μέχρι εκεί. Ένας θεός ξέρει τι θα κολλήσει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο, από πόσα νερά θα χρειαστεί να περάσω κλπ. Ανέφικτο μου φαίνεται Βαγγέλη.

Steliost
19-09-2009, 18:14
Αυτό όμως προϋποθέτει πλύσιμο κάπου κοντά του. Φαντάσου να το πλένω σπίτι μου ή κάπου στην Αργυρούπολη και να πηγαίνω μετά μέχρι εκεί. Ένας θεός ξέρει τι θα κολλήσει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο, από πόσα νερά θα χρειαστεί να περάσω κλπ. Ανέφικτο μου φαίνεται Βαγγέλη.

Γεια σου Νικόλα, μην ανησυχείς την απορία την είχα και γω, θα σου το περάσει με ένα detailer και θα είναι σαν να το πλυνες εκει...

salty
19-09-2009, 18:20
Γεια σου Νικόλα, μην ανησυχείς την απορία την είχα και γω, θα σου το περάσει με ένα detailer και θα είναι σαν να το πλυνες εκει...

Αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα. Και βέβαια θα πάω...:D

Steliost
19-09-2009, 18:28
Αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα. Και βέβαια θα πάω...:D

Να πας Νικολα είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος, χθες και σήμερα παρατήρησα το κερωμα στη βροχή, έμεινα έκπληκτος στο πως φεύγει/γλιστράει το νερο από το τουτου...:D

striker
19-09-2009, 21:25

Ασε που εχει και βενζιναδικο-πλυντηριο πολυ κοντα του!!!

Sad13
20-09-2009, 00:35
Η νέα διεύθυνση ποιά είναι βρε παιδιά;

epipladiko
20-09-2009, 07:54
Το συγκεκριμένο πάντως έγινε μετά το κέρωμα... Σκοπός του η προστασία του κερώματος... Ας πούμε αν κάνεις detailing μετά από κάθε πλύσιμο το κέρωμα σου κρατάει πολύ περισσότερο καιρό...

Και για πόσο καιρο κρατάει το κέρομα?

Steliost
20-09-2009, 10:22
Και για πόσο καιρο κρατάει το κέρομα?

Εξαρτάται από τις συνθήκες, ήλιος, βροχές, Πλυσιμο με πίεση, ακόμα και καυσαέρια...
Υπολόγισε μέσο όρο γύρω στο τρίμηνο-τετράμηνο...

ATHENS
20-09-2009, 11:01
Στελιο δεν θα ερθειs την Δευτερα να θαυμασουμε το καμαρι κερωμενο..(.και να τα πουμε βεβαια) ; δεν σε ειδα στη λιστα..

Sonia
20-09-2009, 23:00
Loipon guys...i erotisi tou aiona...

Yparxei keroma diathesimo gia ta tzamia????

gvard
20-09-2009, 23:17
Υπάρχει το detailer το οποίο κάνει και για τα τζάμια. Με αυτό που πήρα από τον γνωστό Mike κάνω το αμάξι αλλά και τα τζάμια, οπως είπε μετά από 2-3 φορές θα μου φαίνεται άχρηστος ο υαλοκαθαριστήρας :)

Sonia
20-09-2009, 23:24
Giorgoooooo eisai THEOS!!!

pos legetai to proion??

Steliost
21-09-2009, 06:36
Στελιο δεν θα ερθειs την Δευτερα να θαυμασουμε το καμαρι κερωμενο..(.και να τα πουμε βεβαια) ; δεν σε ειδα στη λιστα..

Ηλία θα το θελα πολύ και το ξέρεις, δυστυχώς όμως Δευτέρα και Τρίτη φεύγω αργά από τη δουλεια, στην επόμενη ομως ελπίζω να τα καταφέρω...

skipper
22-09-2009, 22:18
εσεις παιδια που πηγατε σε αυτο το μαγαζι και σας περασε κερι στο αυτοκινητο, θυμαστε εαν περασε κερι και στα χρωμιομενα μεταλλικα εξωτερικα πλαισια, π.χ. το χρωμιο γυρω απο τις πορτες ή μπροστα στη "σχαρα" , στα χερουλια?

Steliost
22-09-2009, 22:54
εσεις παιδια που πηγατε σε αυτο το μαγαζι και σας περασε κερι στο αυτοκινητο, θυμαστε εαν περασε κερι και στα χρωμιομενα μεταλλικα εξωτερικα πλαισια, π.χ. το χρωμιο γυρω απο τις πορτες ή μπροστα στη "σχαρα" , στα χερουλια?

Απ' ότι θυμάμαι στα χρωμια δεν πέρασε...

striker
25-09-2009, 23:21

Οχι δεν περασε!!!
Ουτε στις κολωνες των πορτων!!!
Και πολυ προσοχη στα πλαστικα οπως η βαση του καθρεπτη...αφηνει λαδια(λεκε)!!!

striker
26-09-2009, 19:25
Μονο στη λαμαρινα μπαινει κερι!!!

epipladiko
26-09-2009, 22:10

Γιά πες, πώς ακριβώς λέγεται αυτο το καιρί και σε τι καταστήματα μπορώ να το βρώ, γιατί είμαι και απο μακριά?

striker
26-09-2009, 22:15
Δεν μιλαω για ενα συγκεκριμενο,απλα λεω οτι δεν κανει να κερωνεις πλαστικα σημεια και το piano black που εχει στις πορτες!!!
Εγω για κερωμα το πηγα σε εναν στο περιστερι που ειναι κορυφη!!!
Τα προιοντα που χρησημοποιει ειναι meguiars!!!

Steliost
26-09-2009, 22:17
Γιά πες, πώς ακριβώς λέγεται αυτο το καιρί και σε τι καταστήματα μπορώ να το βρώ, γιατί είμαι και απο μακριά?

Στην περίπτωση σου μια που είσαι και μακριά το ebay είναι μια καλή λύση, κάνε ένα search έχει πολλά προϊόντα της meguiars...;)

striker
26-09-2009, 23:09
Στην περίπτωση σου μια που είσαι και μακριά το ebay είναι μια καλή λύση, κάνε ένα search έχει πολλά προϊόντα της meguiars...;)

Και ειναι κατα γενικη ομολογια τα κορυφαια!!!

skipper
26-09-2009, 23:29
Οχι δεν περασε!!!
Ουτε στις κολωνες των πορτων!!!
Και πολυ προσοχη στα πλαστικα οπως η βαση του καθρεπτη...αφηνει λαδια(λεκε)!!!

ουτε στις κολωνες....? Εξωτερικα μιλαμε παντα....

striker
26-09-2009, 23:46
ουτε στις κολωνες....? Εξωτερικα μιλαμε παντα....

Εκει που ενωνει η πορτα η μπροστα με την πισω εννοω στο υψος του παραθυρου!!!
Εκει το υλικο ειναι piano black!!!

skipper
26-09-2009, 23:48
Εκει που ενωνει η πορτα η μπροστα με την πισω εννοω στο υψος του παραθυρου!!!
Εκει το υλικο ειναι piano black!!!

Ok!;)

skipper
27-09-2009, 15:33

και στον καθρεπτη που ειναι πλαστικο βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου..?

btcc
27-09-2009, 16:02
ενοειτε και στους καθρεπτες αλλα και στους προφυλακτηρες μιας και αυτοι ειναι πλαστικοι

striker
27-09-2009, 18:02
και στον καθρεπτη που ειναι πλαστικο βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου..?

Οπου ειναι το χρωμα του αυτ-του μπαινει κερι!!!
Στους καθρεπτες αν προσεξεις στο κατω μερος δεν ειναι βαμμενη η βαση,εκει δεν μπαινει γιατι λεκιαζει!!!

skipper
28-09-2009, 21:48
Οπου ειναι το χρωμα του αυτ-του μπαινει κερι!!!
Στους καθρεπτες αν προσεξεις στο κατω μερος δεν ειναι βαμμενη η βαση,εκει δεν μπαινει γιατι λεκιαζει!!!

thanks striker;)

striker
28-09-2009, 21:49
thanks striker;)

Παρακαλω;)

sifis
29-09-2009, 19:38
Παλικάρια καμιά πρόταση για κέρωμα-γυάλισμα του τουτου στην θεσ/νίκη?Θα το ντύσω ''νυφικό'' και μετά όλο και κάποιο γυάλισμα θα θέλει(γρατζουνιές από το λουλουδικό κτλ)!!!

necversa
01-10-2009, 17:55
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Από προσωπική εμπειρία το τι συστήνω είναι επικάλυψη με προιόντα TEFLON της Dupont. Το προηγούμενο μου αμάξι (VECTRA) το είχα για μια πενταετία και πραγματικά ήταν σαν καινούργιο. Το TEFLON προστατεύει από τα εκκρίματα των πουλιών, την αλμύρα, την ρητίνη των δέντρων, τα έντομα.

Steliost
01-10-2009, 21:17
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Από προσωπική εμπειρία το τι συστήνω είναι επικάλυψη με προιόντα TEFLON της Dupont. Το προηγούμενο μου αμάξι (VECTRA) το είχα για μια πενταετία και πραγματικά ήταν σαν καινούργιο. Το TEFLON προστατεύει από τα εκκρίματα των πουλιών, την αλμύρα, την ρητίνη των δέντρων, τα έντομα.

Καλώς ήρθες στο club φίλε μου, αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν...

luke
11-11-2009, 14:05
Το μωρό στα πλαίσια του επερχόμενου χειμώνα κερώθηκε σήμερα στόν γνωστό Μike στο περιστέρι.
Το παιδί πραγματικά αγαπάει την δουλειά του και είναι πλήρως ενημερωμένο.
Μιά επίσκεψη σίγουρα αξίζει τον κόπο. ;)

Giorgio
11-11-2009, 14:09
Το μωρό στα πλαίσια του επερχόμενου χειμώνα κερώθηκε σήμερα στόν γνωστό Μike στο περιστέρι.

Λουκα ποσο κοστισε???

dionisis77
11-11-2009, 15:14

Για δώσε καμμιά πληροφορία για μας τους αδαείς ... :rolleyes:

luke
11-11-2009, 19:52
H τιμή γιά τα μέλη του club είναι 40 ευρώ.
Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι φρεσκοπλυμένο (υπάρχει κοντά πλυντήριο που πλένει στο χέρι αν δεν είναι το αυτοκίνητο έτοιμο).
Πρώτα κάνει ελαφρύ εσωτερικό καθαρισμό.Μετά καθαρισμό εξωτερικό με πηλό για σχεδόν απόλυτη καθαριότητα.(προετοιμασία χρώματος).
Κέρωμα με σκληρό κερι.
Περιποίηση - προστασία εξωτερικών πλαστικών.
Μετά από αναμονή για να πιάσει καλά το κερί γίνεται το τελικό σκούπισμα.
Τέλος επάλειψη με ειδικό υγρό γιά έξτρα γυαλάδα και προστασία.
Το παλικάρι ο Mike είναι πολύ καλός.

www.swell.gr
Τηλ και κλείνεις ραντεβού. Υπολόγιστε ότι χρειάζεται κανένα τρίωρο + για την εργασία.

fotos για του λόγου το αληθές :
http://s679.photobucket.com/albums/vv159/swellmike/insigniaLuke

ziggy
11-11-2009, 20:51
Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι φρεσκοπλυμένο (υπάρχει κοντά πλυντήριο που πλένει στο χέρι αν δεν είναι το αυτοκίνητο έτοιμο).
Πρώτα κάνει ελαφρύ εσωτερικό καθαρισμό.Μετά καθαρισμό εξωτερικό με πηλό για σχεδόν απόλυτη καθαριότητα.(προετοιμασία χρώματος).
Κέρωμα με σκληρό κερι.

www.swell.gr
Τηλ και κλείνεις ραντεβού. Υπολόγιστε ότι χρειάζεται κανένα τρίωρο + για την εργασία.

Στο αυτοκίνητο, συγγνώμη στον καθρέφτη, που φαίνεται κάποιος εσύ είσαι ο φαλακρός ή είναι ο μάστορας; :D :D :D
Επαθα πλάκα, μιλάμε. Κρύσταλλο. Δεν έκανα ποτέ κέρωμα σε κανένα από τα αυτοκίνητα που είχα, αλλά νομίζω πως τώρα ήρθε η ώρα.
Μπράβο Λουκά. Πολύ ωραίο...

dionisis77
11-11-2009, 20:54
Κέρωμα με σκληρό κερι.

www.swell.gr

Άψογα :):):)

ATHENS
12-11-2009, 05:52
Αψογο οντωs Λουκα...θα παρω σειρα μου φαινετε..Σαββατο δουλευουν ;

sts
12-11-2009, 10:42

Πωωω πωωω πωωω !!!!!!!! :eek::eek::eek:
Και γ@μώ τις δουλειές μιλάμε !!!!!
Μπράβο ρε φιλαράκι το έκανες κούκλα το θηρίο σου !!!:)

skipper
12-11-2009, 14:38

πολυ ωραιο εγινε, οπως ειχε γινει και το δικο μου......:D
απο οτι βλεπω στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει προιοντα της Meguiar's. Κι εγω αυτα βρηκα και το εκανα μονος μου. Συγκεκριμενα πηρα αν οχι το κορυφαιο τουλαχιστον απο τα κορυφαια κερια της Meguiar's (professional mirror glaze 26) πρεπει να ειναι αυτο που σου εβαλε, τους μικρους σπογγους για περασμα(πολυ πρακτικοι) πηρα και τον πηλο της Meguiar's που τελικα προς το παρον δεν χρειαζοταν γιατι το αυτοκινητο ηταν ενος μηνος (παιζει ρολο και που ζεις, με τι ρυπανση), και το υγρο (το ultimate quick detailer) για την συντηρηση του κεριου που ειναι και καθαριστικο και υδροαπωθητικο (το συγκεκριμενο δεν νομιζω να το ξαναπαρω οταν τελειωσει) τελειο αποτελεσμα, αλλα μου εφυγε η μαγκια....:eek::eek:

Αργυρης
12-11-2009, 15:52
....., αλλα μου εφυγε η μαγκια....:eek::eek:

;Έμαθες καράτε δηλ ?? wax on ..wax off , wax on..wax off :D:D

skipper
12-11-2009, 16:29

άστα.... το στεγνωμα να μην μεινει σταγονα νερο πουθενα για να μην σταζει την ωρα του κερωματος που το πας?? εκει να δεις τριψιμο.... και μετα το κερι.......ξανατριβε daniel son......

luke
12-11-2009, 17:07
αλλα μου εφυγε η μαγκια....:eek::eek:

άστα.... τ τριψιμο.... και μετα το κερι....... daniel son......

Γι αυτό όσοι δέν θέλουν να είναι καράτε kid αλλά αράχτε kid όπως εγώ πάνε σε επαγγελματία....;)xaxaxaxa

Αργυρης
12-11-2009, 17:07
Σήμερα το’παιξα και γω Αργύρη-σαν ..αλλά με αλοιφαδόρο . Συμβουλή εάν δεν έχετε χρησιμοποίηση ποτέ αλοιφαδόρο μην βάλετε πολλή κερί !! θα τα κάνετε όλα χάλια ..σαν μερικούς :rolleyes:.. Μετά από 1,5 ώρα τελείωσα (ποιο πολλή χρόνο με πήρε να καθαρίζω το γκαράζ από το κερί ) το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά θέλω βελτίωση στην τεχνική :D . Το προϊόν είναι της sonax x-treme polish & wax κόστος 14,00 ευρώ .

sts
12-11-2009, 20:06
Γι αυτό όσοι δέν θέλουν να είναι καράτε kid αλλά αράχτε kid όπως εγώ πάνε σε επαγγελματία....;)

Συμφωνώ και επαυξάνω φιλαράκι !!!:D

tdm900twin
12-11-2009, 21:32
Για κερί ακούστε με και όσοι έχετε όρεξη ψάξτε (έξω) για collinite 845.
Πολύ καλό κερί, άψογο σε προστασία, πολύ εύκολο σε εφαρμογή!

skipper
12-11-2009, 22:41

δυστυχως, δεν υπαρχει εδω, μονο εξωτερικο. (η με αγορα απο internet)

geodianos
15-11-2009, 13:18
λοιπόν έκανα και εγω την επίσκεψή μου στο γνωστό πλέον Mike στο Περιστέρι... To παλικάρι είναι επαγγελματίας, έχει μεράκι για αυτό που κάνει και είναι πολύ καλό παιδί. έμεινα πλήρως ευχαριστημένος (και τσίμπισα και 2-3 προιόντα που ήθελα ;))

ορίστε και μερικές foto απο την διαδικασία:
http://s679.photobucket.com/albums/vv159/swellmike/insigniageodianos/

Radicalt
16-11-2009, 06:19
Και αφού έπεσε σχολαστικότατο πλύσιμο κερώθηκε και το δικό μου λευκό

Χρησιμοποιήθηκε το California Gold (Pure Carnauba Wax–Step 3)
Αν θέλετε και πληροφορίες, δείτε εδώ: http://www.mothers.com/02_products/05550-05750.html

Κόστος 35 ευρώ (σε πλυντήριο αυτοκινήτων -> Χαλκίδα)

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, θα ψάξω αν μπορώ να βρω και αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν ;)

EVANGELOS
27-11-2009, 16:53
Κερωμένο πλέον και το δικό μου τουτού ύστερα από την επίσκεψη στο γνωστό πλέον Mike στο Περιστέρι. Θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι ο Μιχάλης είναι άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει με την απαραίτητη υπομονή, (μάλλον αρκετή παραπάνω), που απαιτούν τέτοιου είδους δουλειές. Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες :kaloe:

302

303

304

305

306

sts
27-11-2009, 21:29
Κερωμένο πλέον και το δικό μου τουτού ύστερα από την επίσκεψη στο γνωστό πλέον Mike στο Περιστέρι. Θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι ο Μιχάλης είναι άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει με την απαραίτητη υπομονή, (μάλλον αρκετή παραπάνω), που απαιτούν τέτοιου είδους δουλειές. Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες :kaloe:

Εεεμμμ γι΄αυτό γυάλιζε έτσι σήμερα που το είδα...:o
Μπράβο Βαγγέλη κουκλί το θηρίο.
Τώρα που είδα και στο δικό σου το αποτέλεσμα από κοντά , πείστηκα απολύτως.

luke
27-11-2009, 23:29

Σταύρο πάρε σειρά.....θα εκτελεσθεί επιθεώρηση και όποιος είναι αγυάλιστος θα φάει καμπάνα:D:D

EVANGELOS
28-11-2009, 08:50

Το κέρωσα την Πέμπτη το μεσημέρι οπότε ήταν πολύ φρέσκο όταν το είδες ;) Βέβαια δεν έχω parking και όσο να ναι είχε αρχίσει να λερώνεται ξανά. Όταν έφυγα από τον Mike, ήταν και ηλιόλουστη η μέρα, γύριζαν όλοι και το χάζευαν !!! Αφού είπα στο Mike να το άφηνα μέσα στο μαγαζί του, δεν μου έκανε καρδιά να το βγάλω έξω!!! Θα το πλύνω τις επόμενες μέρες ώστε να δώ τα αποτελέσματα και με το νερό.

athletico
28-11-2009, 13:38
και εγω εκανα με την σειρα μου το 1ο κερωμα.
ο Τασος εχει μαγαζι στην πυλη τρικαλων (μια κομωπολη εξω απο τα τρικαλα προς την ελατη) και ειναι τρελλαμενος με οτιδηποτε εχει να κανει με το ιχ.
ουτε γκομενα να την χαμουρευε να ητανε.
το επλυμε σχολαστικα πρωτα,μετα κερωμα,το οποιο αφησε καμια 1,1/2 ωρα,στο μεταξυ ασχοληθηκε με τα μεσα του ατ/του (αλλο υγρο για τα δερματινα του ,αλλο για τα πλαστικα),κατοπιν τριψιμο το κερι ,περασμα στο μπροστινο και στο πισω τζαμι υγρο για να γλυστραει το νερο,και μετα ηθελε να μου ψεκασει το ατ/το με ενα υγρο το οποιο θα προσθετε γυαλαδα στο χρωμα αλλα τα επρεπε να μην βραχει για 12 ωρες.επειδη ομως το παει για βροχη δεν το εκανα.
α! ξεχασα εριξε και ενα υγρο στα λαστιχα για να προστατευονται.
ολα αυτα με προιοντα της μαγκουαιρ ( καπως ετσι) και με 30 ευρω.

panos768
28-11-2009, 15:40
Καλημέρα παιδιά..!!Σήμερα πήγα και'γω το κουκλί μου στο Περιστέρι για κέρωμα..Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο..Φάνηκε και απ'την κουκούλα που πήγα να το σκεπάσω,ενώ άλλες φορές καθότανε σήμερα γλύστρισε και πήγε να μου πέσει..Δεν ξέρω όμως το πώς ανεβάζουν φώτο για να το δείτε..

Iannis
03-12-2009, 16:37
Παιδες ξερει κανεις κανενα σοβαρο μαγαζι για τετοιου ειδους δουλιές στο Ηρακλειο Κρητης

stefan1
07-12-2009, 09:21

302

303

304

305

306

Jet είναι..Μπορεις να μας αναφέρεις πόσο χρόνο χρειάζεται ο καλλιτέχνης και χονδρικά την διαδικασία που ακολουθεί; Α και κόστος αν ειναι εφικτό..

stefan1
07-12-2009, 09:22
ο Τασος εχει μαγαζι στην πυλη τρικαλων (μια κομωπολη εξω απο τα τρικαλα προς την ελατη) και ειναι τρελλαμενος με οτιδηποτε εχει να κανει με το ιχ.
ουτε γκομενα να την χαμουρευε να ητανε.
το επλυμε σχολαστικα πρωτα,μετα κερωμα,το οποιο αφησε καμια 1,1/2 ωρα,στο μεταξυ ασχοληθηκε με τα μεσα του ατ/του (αλλο υγρο για τα δερματινα του ,αλλο για τα πλαστικα),κατοπιν τριψιμο το κερι ,περασμα στο μπροστινο και στο πισω τζαμι υγρο για να γλυστραει το νερο,και μετα ηθελε να μου ψεκασει το ατ/το με ενα υγρο το οποιο θα προσθετε γυαλαδα στο χρωμα αλλα τα επρεπε να μην βραχει για 12 ωρες.επειδη ομως το παει για βροχη δεν το εκανα.
α! ξεχασα εριξε και ενα υγρο στα λαστιχα για να προστατευονται.
ολα αυτα με προιοντα της μαγκουαιρ ( καπως ετσι) και με 30 ευρω.

Μην μου βάζεις ιδέες Γιάννη και ανέβω προς τα πάνω καμια βόλτα.xaxa

Th4n4s1s
07-12-2009, 11:51
ο Τασος εχει μαγαζι στην πυλη τρικαλων (μια κομωπολη εξω απο τα τρικαλα προς την ελατη)

Που ακριβώς είναι στην Πύλη?? Ρωτάω γιατί την Δευτέρα θα είμαι Λυγαριά (το επόμενο χωριό) και λέω να περάσω μια βόλτα!

Ειδικά τα 30 euro ακούγονται μούρλια!!!

athletico
07-12-2009, 12:20
Που ακριβώς είναι στην Πύλη?? Ρωτάω γιατί την Δευτέρα θα είμαι Λυγαριά (το επόμενο χωριό) και λέω να περάσω μια βόλτα!

Ειδικά τα 30 euro ακούγονται μούρλια!!!

Η λυγαρια ειναι πριν απο την πυλη και το παλαιομοναστηρο.
το μαγαζι ειναι στον κεντρικο δρομο οπως ερχομαστε απο τρικαλα αριστερα ,αφου περασεις τη διασταυρωση του κεντρου υγειας.
σου εστειλα πμ με το τηλ.του τασου για ραντεβου

Dtsaros
07-12-2009, 19:56
το μαγαζι ειναι στον κεντρικο δρομο οπως ερχομαστε απο τρικαλα αριστερα ,αφου περασεις τη διασταυρωση του κεντρου υγειας.

Αυτός ο αδερφός μου πάλι μπέρδεψε την πύλη με την πηγή :kaloe::kaloe::kaloe::kaloe::kaloe:

EVANGELOS
07-12-2009, 20:30
Jet είναι..Μπορεις να μας αναφέρεις πόσο χρόνο χρειάζεται ο καλλιτέχνης και χονδρικά την διαδικασία που ακολουθεί; Α και κόστος αν ειναι εφικτό..

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι φρεσκοπλυμένο. Στη αρχή γίνεται καθαρισμός με τη χρήση πηλού και με τοπικό βρέξιμο ώστε να μην υπάρχει ίχνος βρωμιάς επάνω στο αμάξι. Στη συνέχεια περνιέται το κερί και μένει επάνω στο αμάξι 30-45 λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά. Τέλος καθαρίζεται το κερί με πανάκια και στη συνέχεια περνάει όλο το αυτοκίνητο με ένα υγρό για extra γυάλισμα. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να χρειάστηκε 2,5-3 ώρες περίπου για όλη την διαδικασία. Τιμή για τα μέλη 40€

stratos7
08-12-2009, 13:24
πολυ καλη τιμη εγω κατι πιο λιγα σε μιση ωρα εφυγα ηταν υγρο κερη,

ATHENS
06-01-2010, 08:13
Καλημέρα παιδιά..!!Σήμερα πήγα και'γω το κουκλί μου στο Περιστέρι για κέρωμα..Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο..Φάνηκε και απ'την κουκούλα που πήγα να το σκεπάσω,ενώ άλλες φορές καθότανε σήμερα γλύστρισε και πήγε να μου πέσει..Δεν ξέρω όμως το πώς ανεβάζουν φώτο για να το δείτε..

Kαι εγω το πηγα τελικα την Δευτερα που μαs περασε στο γνωστο Μιχαλη (Περιστερι) για κερωμα. Αψογη δουλεια ,μερακι και γνωσειs επι του θεματοs ...πολυ καλο το αποτελεσμα....(μου αφαιρεσε και μια @α@αρια που ειχα κανει στο ουρανο..:p) και τσιμπισα και γω μερικα χρησιμα προιοντα....:kaloe:

Αυτο με την κουκουλα που αναφερει ο Πανοs ειναι προβλημα παντωs ...xaxaxaxa και γω την κυνηγαω γυρω γυρω την κουκουλα και αυτη γλυστραει συνεχωs...lol

victor
16-01-2010, 11:05

Athletico, αν μπορείς athletico να στείλεις και σε μένα το τηλέφωνο του Τάσου, θα ήμουν ευγνώμων.

Υ.Γ. : Είμαι με λίγα post στο forum και δεν μπορώ να στείλω directly pm.Οπότε αναγκαστικά κάνω post στο thread. Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Arkady
31-01-2010, 19:38
Το κερί πόσο καιρό διαρκεί και διατηρείται? Αντέχει στα πλυσίματα?

luke
01-02-2010, 13:37
Το κερί πόσο καιρό διαρκεί και διατηρείται? Αντέχει στα πλυσίματα?

Το περνάς δύο φορές τον χρόνο,Άνοιξη κ΄Φθινόπωρο και είσαι ΟΚ.
Αντέχει στο πλύσιμο και επιπλέον βοηθάει στο να γλυστράει το νερό πάνω στο αυτοκίνητο.

Arkady
01-02-2010, 14:06
Το περνάς δύο φορές τον χρόνο,Άνοιξη κ΄Φθινόπωρο και είσαι ΟΚ.
Αντέχει στο πλύσιμο και επιπλέον βοηθάει στο να γλυστράει το νερό πάνω στο αυτοκίνητο.

Πόσο κοστίζει περίπου? Αντέχει σε βούρτσες πλυντηρίων? Προστατεύει απο κουτσουλιές,ρετσίνια κλπ?

luke
01-02-2010, 14:20
Πόσο κοστίζει περίπου? Αντέχει σε βούρτσες πλυντηρίων? Προστατεύει απο κουτσουλιές,ρετσίνια κλπ?

40 ευρώ στον swell .Κοίταξε τα πιό παλιά ποσταρίσματα.
Έχει και φοτο απο την δουλειά του.Έιναι πολύ καλός.
Καλό είναι να μήν το πηγαίνεις σε βούρτσες.
Προστατεύει σε ένα βαθμό,αλλά οι κουτσουλιές λόγω ότι έχουν οξύ είναι ότι χειρότερο και θέλουν άμεσο καθάρισμα.

CHR
01-02-2010, 20:52

ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

http://www.swell.gr/car/index.php?page=shop.browse&category_id=19&option=com_virtuemart&Itemid=72

stanfromgreece
01-02-2010, 20:59
ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

http://www.swell.gr/car/index.php?page=shop.browse&category_id=19&option=com_virtuemart&Itemid=72

Φίλε Χρήστο σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία...

insigner
20-02-2010, 12:03
Πέρασα το αμάξι με το καταπληκτικό κερί Finish Kare 1000p, το προϊόν της χρονιάς 2009 αφού πρώτα το έπλυνα εχθές το βράδυ και το πέρασα όλο με πηλό.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες:

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2033.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2033_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2044.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2044_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2036.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2036_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2040.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2040_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2051.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2051_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2061.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2061_2.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2071.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2071_2.jpg)

insigner
21-02-2010, 11:57
Έκανα και τις ζάντες σήμερα μετά από παρότρυνση του Μιχάλη από Swell.

Ελπίζω να πιάνουν λιγότερη μάκα από τα φρένα έτσι. (click for larger)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2093_small.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2093_Large.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2091_small.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2091_Large.jpg)

MAIK RHO
21-02-2010, 12:56
Πολυ ωραιο Κωστα !!!!!!!!!!!!
Πραγματικα, πιο ωραιο και απο του ''κουτιου''.
Μπραβο σου !!!!!!

insigner
21-02-2010, 13:02
Ευχαριστώ Μιχάλη. Όντως είναι καλύτερο από ό,τι καινούριο, αν και γενικά το έκανα περισσότερο για την προστασία του χρώματος παρά για την εμφάνιση.

Έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή αλλά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου.

MAIK RHO
21-02-2010, 13:18
Ευχαριστώ Μιχάλη. Όντως είναι καλύτερο από ό,τι καινούριο, αν και γενικά το έκανα περισσότερο για την προστασία του χρώματος παρά για την εμφάνιση.

Έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή αλλά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου.

Mακαρι και εγω να ειχα παρκινκ, παντα το βαζω σε αλανα και αυτη ειναι με χωμα :eek: , αλλα μεσα παντα ειναι κουκλα, δεν υπαρχει ουτε τριχιτσα :rolleyes::D

skipper
21-02-2010, 13:41
Έκανα και τις ζάντες σήμερα μετά από παρότρυνση του Μιχάλη από Swell.

Ελπίζω να πιάνουν λιγότερη μάκα από τα φρένα έτσι. (click for larger)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2093_small.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2093_Large.jpg)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2091_small.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/Insignia/DSC_2091_Large.jpg)

τι εκανες ακριβως στις ζαντες?

ziggy
21-02-2010, 13:51
Γιώργο είναι ένα σπρέι (αυτό είδα τουλάχιστον εγώ) το οποίο μετά το καθάρισμα ψεκάζεις στη ζάντα κάνει λίγο αφρο και ξεπλένεις και καθαρίζει από τα ψίγματα (μάκα που λέει κι ο Κώστας) των φρένων. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα δεν το έκανα και πράγματι φαινόταν άσχημα και είναι τα μικρά μαύρα μπιμπίκια τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα γιατί έχουν γίνει ένα με τη ζάντα. Το φαινόμενο είναι πιο έντονο στα μπροστά φρένα....

* Κώστα το αποτέλεσμα άριστο !!

insigner
21-02-2010, 14:13
Όχι Γιάννη, μιλάω για κέρωμα. Περάστηκαν οι ζάντες με το ίδιο κερί υψηλής θερμοκρασίας που περάστηκε και το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Οι ζάντες καθαρίστηκαν πριν το κέρωμα με σαπούνι και ειδική βούρτσα και κατόπιν περάστηκαν με πηλό όπως και όλο το αμάξι.

ziggy
21-02-2010, 14:25
Ουπς sorry Κώστα. Αυτό πραγματικά ούτε που το ήξερα ότι γίνεται με κερί στις ζάντες. Γνώριζα για υλικά καθαρισμού για ζάντες σε μορφή σπρέι...
Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκα σε γνωστό μεγάλο πολυκατάστημα και τα είδα στο ράφι σετ μαζί με σπρέι για λάστιχα σε προσφορά....

insigner
21-02-2010, 14:32
Μιλάς για καθαρισμό, όχι γυάλισμα.

Τα υγρά καθαρισμού τα αποφεύγω γιατί είναι πολύ δυνατά και τα φοβάμαι.

skipper
21-02-2010, 22:39
Όχι Γιάννη, μιλάω για κέρωμα. Περάστηκαν οι ζάντες με το ίδιο κερί υψηλής θερμοκρασίας που περάστηκε και το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Οι ζάντες καθαρίστηκαν πριν το κέρωμα με σαπούνι και ειδική βούρτσα και κατόπιν περάστηκαν με πηλό όπως και όλο το αμάξι.

δεν το ξερω το κερι που ανεφερες αν και την εχω ψαξει αρκετα τη δουλεια. και ειναι και "υψηλης θερμοκρασιας" τι ειναι αυτο...? μαλλον δεν την "εχω ψαξει" αρκετα...:D
για λεγε...

TEPRELIS
22-02-2010, 08:46
Κώστα άσχετο με το κέρωμα ... στη δευτερη φωτο παρατηρώ μια "παράξενη" βαλβίδα στη ζάντα ... τι παίζει ?

insigner
22-02-2010, 08:54
TPMS παίζει :)

Arkady
07-03-2010, 21:41
Αποφάσισα να πάω το του-τού για κέρωμα.
Υπάρχουν κάποιοι μήνες, που ενδείκνυνται περισσότερο για κέρωμα, ή όποτε και να το κάνεις είναι το ίδιο?

STRATOS PIRAEUS
07-03-2010, 22:50
Νικο ετοιμασου να τα παμε αρχες Μαιου μαζι με το δικο μου :auto::auto:

Arkady
07-03-2010, 22:55
Νικο ετοιμασου να τα παμε αρχες Μαιου μαζι με το δικο μου :auto::auto:

Έλεγα να το πήγαινα τώρα να τελείωνα.Για τον Μαϊο λες απλά μόνο λόγω καλύτερου καιρού ή υπάρχει και άλλος λόγος?

STRATOS PIRAEUS
07-03-2010, 23:00
μονο ο καιρος και οτι θα ειναι ποιο φρεσκο το κερωμα για τις πολλες τις ζεστες

Arkady
07-03-2010, 23:03
μονο ο καιρος και οτι θα ειναι ποιο φρεσκο το κερωμα για τις πολλες τις ζεστες

Απο τον Απρίλη πιστεύω, θα έχουν φύγει οι πολλές βροχές και ο καιρός θα είναι αρκετά ζεστός .Εσύ στάνταρ θα το πας Μάϊο?

insigner
07-03-2010, 23:05
Πάρτε ένα κερί και κάντε το μόνοι σας. Κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά για κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνος?

STRATOS PIRAEUS
07-03-2010, 23:06
Απο τον Απρίλη πιστεύω, θα έχουν φύγει οι πολλές βροχές και ο καιρός θα είναι αρκετά ζεστός .Εσύ στάνταρ θα το πας Μάϊο?

Νικο θελω να κρατηση περισσοτερο για τις ζεστες για αυτο θα το κανω σιγουρα αρχες Μαιου

Arkady
07-03-2010, 23:12
Νικο θελω να κρατηση περισσοτερο για τις ζεστες για αυτο θα το κανω σιγουρα αρχες Μαιου

Μ'εχει πιάσει τώρα η ...λα να το κάνω. Απλά είναι αυτό που λες, αν είναι να φύγει με βροχές κλπ είναι κρίμα. Απρίλη όμως, το σκέφτομαι. Θα δω.

@insigner: Μπα, βαριέμαι να ασχοληθώ τόση ώρα με το αμάξι και προτιμώ να το κάνει επαγγελματίας. Θα δώσω 40€ και θα τελειώνω. Μέχρι και να το πλύνω μόνος βαριέμαι...

stratos7
08-03-2010, 12:28
Πάρτε ένα κερί και κάντε το μόνοι σας. Κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά για κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνος?

θελει και την πλαστελινη ομως καλητερα να παμε καπου και να ημαστε απο πανω να το βλεπουμε.εγω χειμωνα παλι θα το κανω γτ τωρα το πηρα καθε 6 μηνες ειναι πολυ καλα να το κανεις

luke
08-03-2010, 20:42
Πηγαίνετε στον Μικε στο περιστέρι.
Αν διαβάσετε πιο παλιά ποστ στο θέμα θα δείτε και φοτό.
Κάνει καταπληκτική δουλειά
www.swell.gr

insigner
08-03-2010, 20:49
Σήμερα με τη λάσπη είχε πλάκα το πόσο εύκολα έφυγε με σκέτο νερό (με πιεστικό) όλη η βρώμα που έριξε και είχε κάνει το αμάξι από πάνω μέχρι κάτω. Λόγω του ότι ήταν κερωμένο έκανε τη λάσπη να φεύγει σαν πούδρα με τη μία.

skipper
08-03-2010, 22:02
Σήμερα με τη λάσπη είχε πλάκα το πόσο εύκολα έφυγε με σκέτο νερό (με πιεστικό) όλη η βρώμα που έριξε και είχε κάνει το αμάξι από πάνω μέχρι κάτω. Λόγω του ότι ήταν κερωμένο έκανε τη λάσπη να φεύγει σαν πούδρα με τη μία.

τελικα τι ακριβως εκανες στις ζαντες? αν καταλαβα καλα τις περασες πηλο, μετα με υγρο κερι, στεγνωσε και μετα γυαλισμα? και τι κερι ειναι αυτο που ανεφερες? υψηλης θερμοκρασιας???

insigner
08-03-2010, 22:21
Πλύσιμο και μετά το στέγνωμα κερί, το ίδιο με αυτό που έκανα όλο το αμάξι.

Υψηλής θερμοκρασίας λέγεται γιατί αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χάνει την ιδιότητά του.

taoma
25-05-2010, 17:45
Σήμερα έκανα "βόλτα" από το Περιστέρι στον Μιχάλη (Swell) για κερωματάκι....
Την Κυριακή βλέπετε ντύνω νυφικό το αμάξι για δεύτερη φορά παρακαλώ :):):)
Πολύ καλή η δουλειά του φίλου Μιχάλη.... και η τιμούλα στα 40 ευρώ.... με την έκπτωσή μας.... ;)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035942&id=181783909896&fbid=415597464896#!/photo.php?pid=4035966&id=181783909896&fbid=415599119896
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035940&id=181783909896#!/photo.php?pid=4035942&id=181783909896&fbid=415597464896
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035966&id=181783909896&fbid=415599119896#!/photo.php?pid=4035964&id=181783909896&fbid=415599099896
...το επόμενο βήμα, με το που θα αρχίσει να φεύγει το κερί θα είναι τεφλόν!!!

ATHENS
25-05-2010, 20:00
κουκλακι θωμα...για το τεφλον τι γνωριζειs...;

vectrapower
25-05-2010, 21:11
Απίστευτη δουλειά. Τέλειο αποτέλεσμα. Το πήρα απόφαση θα πάω για γυάλισμα το vectra. 13 χρόνια έχει το χρειάζεται.

harrygr
25-05-2010, 23:29
Καλησπέρες,
Αυτά τα δύο ισχύουν ακόμα?
- Έχουν βγει ταυτότητες για το club?
- Οι τιμές είναι ίδιες (πάνω κάτω τουλάχιστον)
Ευχαριστώ

ΥΓ. Μη φοβάστε δεν πάω το καινούργιο (που δεν έχω παραλάβει ακόμα...... κάτι @@ριες για πιστοποιητικά μου λένε εδώ και 2 μέρες και μετά πινακίδες λέει αυθημερόν) - το starlet του '96 θέλω να πάω για μέσα-έξω-πάνω-κάτω.

Μετά απο βόλτα στο site του...

Προσφορά για τα μέλη των συνεργαζόμενων αυτοκινητιστικών Club

Έκπτωση στο κέρωμα 20% (εργασία 1-3 ωρών με κόστος 40-60 ευρώ)
Έκπτωση στο γυάλισμα 20% (εργασία 4-8 ωρών με κόστος 140-300 ευρώ)
Έκπτωση στον καθαρισμό σαλονιού 20% + Δώρο Απόσμηση καμπίνας (με γενν. όζοντος)αξίας 45 ευρώ (εργασία 4-8 ωρών με κόστος 120-200 ευρώ)
Όλες οι υπηρεσίες γίνονται με προϊόντα “Meguiarʼs”

Τα γυαλίσματα και οι καθαρισμοί σαλονιών μόνο με ραντεβού!
Έκπτωση στα προϊόντα Meguairʼs 10% (από τιμές καταλόγου)

Παρακαλούμε τα μέλη να έχουν μαζί τους την ταυτότητα του club τους.

stanfromgreece
26-05-2010, 09:28
Mod>>Stanfromgreece:Ψυχραίμία,μην βιάζεστε και μην βγαίνετε off topic... Δεν έχουν βγεί ακόμη... ο καιρός όμως πλησιάζει... θα ενημερωθείτε για αυτό

thanostc
03-06-2010, 17:21
Καλησπέρα σε όλους!!

Καλά μιλάμε με έχετε πορώσει τόσο πολύ με την δουλειά του Mike που έκλεισα ηδη ραντεβού για Σάββατο πρωί!! Θα ενημερώσω αμέσως μετά!!

Giwrgos
07-06-2010, 17:30
Σήμερα έκανα "βόλτα" από το Περιστέρι στον Μιχάλη (Swell) για κερωματάκι....
Την Κυριακή βλέπετε ντύνω νυφικό το αμάξι για δεύτερη φορά παρακαλώ :):):)
Πολύ καλή η δουλειά του φίλου Μιχάλη.... και η τιμούλα στα 40 ευρώ.... με την έκπτωσή μας.... ;)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035942&id=181783909896&fbid=415597464896#!/photo.php?pid=4035966&id=181783909896&fbid=415599119896
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035940&id=181783909896#!/photo.php?pid=4035942&id=181783909896&fbid=415597464896
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035966&id=181783909896&fbid=415599119896#!/photo.php?pid=4035964&id=181783909896&fbid=415599099896
...το επόμενο βήμα, με το που θα αρχίσει να φεύγει το κερί θα είναι τεφλόν!!!

Ποση ωρα του πηρε για το πλυσιμο/κερωμα?(πηρα την απαντηση απο τα προηγουμενα posts, sorry... :P )

jimmys
10-07-2010, 09:59
Επισκέφτηκα και εγώ χτες το Μιχάλη. Τα σχόλια είναι περιττά.

http://www.insigniaclub.gr/picture.php?albumid=177&pictureid=1594

Όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται εδώ. (http://www.insigniaclub.gr/album.php?albumid=177)

babis
26-07-2010, 10:19
Επισκέφτηκα και εγώ χτες το Μιχάλη. Τα σχόλια είναι περιττά.

http://www.insigniaclub.gr/picture.php?albumid=177&pictureid=1594

Όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται εδώ. (http://www.insigniaclub.gr/album.php?albumid=177)

Τα σχόλια δεν είναι περιτά.
Πανέμορφο !!!!!.
Θέλω κι εγώ κάτι τέτοιο αλλά ... Θεσ/νικη.
Μ' αρέσει ν' ασχολούμαι με τ' αυ/το αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Το έχω ένα χρόνο και ήρθε ο καιρός του για τουλάχιστον ένα καλό κέρωμα.
Μετά το τελευταί πλύσιμο παρατήρησα τα εξής και θα ήθελα τις γνώμες σας.
Υπάρχουν <<αράχνες>> από τα πλυντήρια (τέλος δεν ξαναπάει σε βούρτσα).
Υπάρχουν ρύποι μικροί σαν κεφάλι καρφίτσας που δεν μπόρεσα να τους βγάλω με το πλύσιμο (mf πανί και σαμπουάν).
Επίσης κάποιες μικρογρατζουνιές.
Δαβάζοντας λοιπόν τα διάφορα posts για καθαρισμό-γυάλισμα-κέρωμα δεν μπόρεσα να καταλήξω ποιά προϊόντα της Meguiars θα μου φανούν χρήσιμα για να έχω το επιθυμιτό αποτέλεσμα (οχι των φωτογραφιών του mike δεν είμαι επαγγελματίας) με διαδικασία στο χέρι χωρίς αλοιφαδόρο (είναι νωρίς πιστεύω ακόμη).
1. Πλύσιμο Gold Class Car Wash ή NXT Car Wash

2. Αφάιρεση γρατζουνιών με ScratchX 2.0 (χωρίς ενδιασμούς)

3. Καθαρισμός: Deep Crystal Paint Cleaner ή SwirlX ή Ultimate Compound, ο καθαρισμός με κάποι απ' αυτά είναι συμπληρωματικός του άλλου? Για να καθαρίσω τις αράχνες με το χέρι καταλαβαίνω το SwirlX , αυτό δεν θα το γυαλίσει ?, δεν θα βγάλει την βρωμιά ρύπων κόκκων?

4. Γυάλισμα : Cleaner Liquid Wax ή Deep Crystal Polish ή Cleaner Paste Wax τα δύο τελευταία έχουν και κερί , χρειάζεται κέρωμα μετά? Γυαλιστικά είναι αυτά? Το Deep Crystal Polish δεν αφαιρεί ρύπους?

5. Κέρωμα Deep Crystal Carnauba Wax ή NXT Tech Wax 2.0 Liquid
Φυσικά και τα απαραίτητα mf και pads.

Χώρος, Χρόνος , Διάθεση και "μπράτσα" υπάρχουν. Την ασφαλή διαδικασία προσπαθώ να βρώ.
Ένα πλύσιμο - κέρωμα έχω κάνει αλλά δεν έμεινα ευχαριστιμένος γιατί φανήκαν έντονα οι "αράχνες" λόγω γυαλίσματος από το κερί, οι γρατζουνιές ξαναεμφανίστηκαν μετά το πλύσιμο. Η μόνη διαφορά που είχα ήταν οτι το νερό απλώς γλυστρούσε

Iannis
26-07-2010, 11:56
Πανέμορφο !!!!!.
Υπάρχουν ρύποι μικροί σαν κεφάλι καρφίτσας που δεν μπόρεσα να τους βγάλω με το πλύσιμο (mf πανί και σαμπουάν).
Δαβάζοντας λοιπόν τα διάφορα posts για καθαρισμό-γυάλισμα-κέρωμα δεν μπόρεσα να καταλήξω ποιά προϊόντα της Meguiars θα μου φανούν χρήσιμα για να έχω το επιθυμιτό αποτέλεσμα (οχι των φωτογραφιών του mike δεν είμαι επαγγελματίας) με διαδικασία στο χέρι χωρίς αλοιφαδόρο (είναι νωρίς πιστεύω ακόμη).

3. Καθαρισμός: Deep Crystal Paint Cleaner ή SwirlX ή Ultimate Compound, ο καθαρισμός με κάποι απ' αυτά είναι συμπληρωματικός του άλλου? Για να καθαρίσω τις αράχνες με το χέρι καταλαβαίνω το SwirlX , αυτό δεν θα το γυαλίσει ?, δεν θα βγάλει την βρωμιά ρύπων κόκκων?

4. Γυάλισμα : Cleaner Liquid Wax ή Deep Crystal Polish ή Cleaner Paste Wax τα δύο τελευταία έχουν και κερί , χρειάζεται κέρωμα μετά? Γυαλιστικά είναι αυτά? Το Deep Crystal Polish δεν αφαιρεί ρύπους?

Χώρος, Χρόνος , Διάθεση και "μπράτσα" υπάρχουν. Την ασφαλή διαδικασία προσπαθώ να βρώ.
Ένα πλύσιμο - κέρωμα έχω κάνει αλλά δεν έμεινα ευχαριστιμένος γιατί φανήκαν έντονα οι "αράχνες" λόγω γυαλίσματος από το κερί, οι γρατζουνιές ξαναεμφανίστηκαν μετά το πλύσιμο. Η μόνη διαφορά που είχα ήταν οτι το νερό απλώς γλυστρούσε

Καλύτερα την δουλιά την την κανει επαγγελματίας αφου ειναι μια φορά το χρονο αξιζει να δωσεις μερικά €

babis
26-07-2010, 17:35
Καλύτερα την δουλιά την την κανει επαγγελματίας αφου ειναι μια φορά το χρονο αξιζει να δωσεις μερικά €

Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι οι επαγγελματίες κάνουν καλύτερα την δουλειά .... αλλά όχι πάντα (εκτός αυτών που έχουν αποδείξει οτι αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματάτα τους και η δουλειά τους χαίρει θαυμασμού). Εξάλου κι' εγώ επαγγελματίας είμαι (σε άλλο χώρο βέβαια).
Αυτό λοιπόν που αποζητώ είναι το "χόμπυ" μου , το να γυλίσω και να καθαρίσω το αυ/το μου μόνος μου. Μέχρι τώρα (5ο αυ/το) το αναλάμβαναν διάφοροι επαγγελματίες και δεν έμενα σχεδόν ποτέ ευχαριστημένος απ' αυτό που προσέφεραν και ούτε γνώριζα τα διάφορα υλικά που χρησημοποιούσαν αν ήταν επιζήμια ή οχι στο αυ/το. Θέλω λοιπόν να βρώ την διαδικασία επιλογής των υλικών που πρέπει να εφαρμόσω στο αυ/το ώστε να έχω μια αξιοπρεπή-αποδεκτή εικόνα στο χρώμα (καθ' ότι είναι μαύρο).
Η εύκολη λύση χωρίς απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα είναι του επαγγελματία (αναφέρομαι σ' αυτούς που γνώρισα και είδα τα αποτελέσματά τους) και η πιό δαπανηρή.
Η δύσκολη είναι αυτή που ψάχνω (η πιό οικονομική σε χρήμα οχι χρόνο).

skipper
27-07-2010, 15:26
Πανέμορφο !!!!!.

βλεπω οτι αναφερεις πολλα υλικα τα οποια ειναι και ακριβα (της συγκεκριμενης μαρκας) τα οποια βεβαια ειναι και πολυ καλα. Ετσι οπως τα αναφερεις τα χρησιμοποιουν επαγγελματιες που ακολουθουν συγκεκριμενα βηματα. αυτα που εχω να σου πω εγω ειναι τα εξης (γιατι το εχω ψαξει λιγο το θεμα και εχω αγορασει και χρησιμοποιω προιοντα meguiars συγκεκριμενα το mirror glaze το επαγγελματικο κερι):
1) δεν θα επιχειρουσα να βγαλω γρατζουνιες μονος μου με οποιοδηποτε compound χωρις τουλαχιστον να μου το εχει δειξει καποιος που ξερει.
2) οι αραχνες ειναι χαρακιες επανω στο βερνικι. για να βγουν πολυ απλα χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη αλοιφη η οποια εχει "κοκκους" οι οποιοι με τη σειρα τους ξυνουν και αφαιρουν την επιφανεια του βερνικιου που εχει χαραχθει. στην ουσια λεπταινεις το στρωμα του βερνικιου. καταλαβαινεις οτι η δουλεια αυτη γινεται καλυτερα με αλοιφαδορο, πιο ομοιομορφα.
3) οι ρυποι που αναφερεις βγαινουν με πηλο.(ειναι "καρφωμενοι" στο χρωμα γι αυτο δε βγαινουν με γυαλιστικο) Η meguiars εχει πακετακι των τριων που εχει σχετικα καλη τιμη, το εχω αγορασει.
4) τα γυαλιστικα που αναφερεις υποτιθεται οτι γυαλιζουν το αυτοκινητο αφοτου το εχεις περασει με πηλο γιατι υποτιθεται οτι ο πηλος αφηνει μια μικρη θαμπαδα... και μετα περνας το κερι... πολλα υλικα ..ασκοπα... και ακριβα

babis
28-07-2010, 09:19
βλεπω οτι αναφερεις πολλα υλικα τα οποια ειναι και ακριβα (της συγκεκριμενης μαρκας) τα οποια βεβαια ειναι και πολυ καλα. Ετσι οπως τα αναφερεις τα χρησιμοποιουν επαγγελματιες που ακολουθουν συγκεκριμενα βηματα. αυτα που εχω να σου πω εγω ειναι τα εξης (γιατι το εχω ψαξει λιγο το θεμα και εχω αγορασει και χρησιμοποιω προιοντα meguiars συγκεκριμενα το mirror glaze το επαγγελματικο κερι):
1) δεν θα επιχειρουσα να βγαλω γρατζουνιες μονος μου με οποιοδηποτε compound χωρις τουλαχιστον να μου το εχει δειξει καποιος που ξερει.
2) οι αραχνες ειναι χαρακιες επανω στο βερνικι. για να βγουν πολυ απλα χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη αλοιφη η οποια εχει "κοκκους" οι οποιοι με τη σειρα τους ξυνουν και αφαιρουν την επιφανεια του βερνικιου που εχει χαραχθει. στην ουσια λεπταινεις το στρωμα του βερνικιου. καταλαβαινεις οτι η δουλεια αυτη γινεται καλυτερα με αλοιφαδορο, πιο ομοιομορφα.
3) οι ρυποι που αναφερεις βγαινουν με πηλο.(ειναι "καρφωμενοι" στο χρωμα γι αυτο δε βγαινουν με γυαλιστικο) Η meguiars εχει πακετακι των τριων που εχει σχετικα καλη τιμη, το εχω αγορασει.
4) τα γυαλιστικα που αναφερεις υποτιθεται οτι γυαλιζουν το αυτοκινητο αφοτου το εχεις περασει με πηλο γιατι υποτιθεται οτι ο πηλος αφηνει μια μικρη θαμπαδα... και μετα περνας το κερι... πολλα υλικα ..ασκοπα... και ακριβα

Συμφωνώ μαζί σου απολύτως και εστερνίζομαι την άποψή σου. Ετσι είναι τα πράγματα.
Οχι απλώς πολά τα υλικά.. πάρα πολάααααα.
Φυσικά δεν προσπαθώ να αντικαταστήσω κάποιον επαγγελματία ή να κάνω όλα τα βήματα που κάνει αυτός όπως ανέφερες, θα ήταν άσκοπο και ιδιαίτερα δαπανηρό με τα υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιούν (προτιμότερο γίνει η εργασία από έναν επαγγελματία).

michalis
02-08-2010, 12:53
Ποια ειναι η διαφορα του κερωματος & του γυαλισματος ρε παιδια?

nmeletiou
03-08-2010, 07:33
Ποια ειναι η διαφορα του κερωματος & του γυαλισματος ρε παιδια?

Το γυάλισμα αφαιρεί ένα μικρό στρώμα χρώματος, καθαρίζει το χρώμα,και καλύπτει κάποιες μικρές γρατζουνιές.Συνιστάται πιο πολύ για ταλαιπωρημένα χρώματα.Ανάλογα με το πόσο βαριά είναι η περίπτωση χρησιμοποιούμε και κάποιο από τα δεκάδες προϊόντα που υπάρχουν.Φαντάσου το σαν να περνάμε ένα "γυαλόχαρτο" από το χρώμα.Το κέρωμα είναι μόνο για προστασία του χρώματος από τη φθορά και είναι μόνο για καινούργια χρώματα.Επίσης οι επαγγελματίες συνήθως μετά το γυάλισμα κάνουν και κέρωμα αλλά μιλάμε για πολύ δουλειά να την κάνεις μόνος σου.Αυτά ελπίζω να σε διαφώτισα.

michalis
03-08-2010, 23:03
Σ'ευχαριστω

striker
07-08-2010, 00:46
Το γυάλισμα αφαιρεί ένα μικρό στρώμα χρώματος

Μηπως εννοεις βερνικιου???

nmeletiou
09-08-2010, 09:31
Μηπως εννοεις βερνικιου???

Σωστά βερνικιού, απλά το είπα λίγο απλοποιημένα.

aris
28-08-2010, 11:51
Πανέμορφο !!!!!.

http://www.cardetailing.gr/
Θα σου λυθούν ολες οι απορίες..:hurray:

Οσο για τον Mike (swell),εχω να πω απο προσωπική εμπειρία,οτι είναι ίσως ο καλύτερος επαγγελματίας που υπάρχει..

Giwrgos
29-08-2010, 22:21
http://www.cardetailing.gr/
Θα σου λυθούν ολες οι απορίες..:hurray:

Πολυ χρησιμο το συγκεκριμενο φορουμ. :thumbsup:

nasos106
29-08-2010, 22:40
Πολυ χρησιμο το συγκεκριμενο φορουμ. :thumbsup:

Nαι,εχεις δικιο ειναι πολυ καλο.Διαβασα αρκετα και εγινα μελος.Θα το χρησιμοποιησω στο μελλον για τυχον προβληματακια που θα προκυψουν.
ΥΓ.ποιος ειναι ο insignia με το λευκο sport toyrer?To εχει κουκλα το τουτου!!!

aris
31-08-2010, 09:27
Στο cardetailing ψάξτε το βιντεάκι με κάποιον τύπο που δείχνει πως να πλένουμε σωστά το αυτοκίνητο.Πραγματικά καλό!

Giwrgos
01-09-2010, 19:23
Παιδες θα ηταν υπερβολη να το παω στον mike στο περιστερι για να του κανω το κερωμα? Μολις το επλυνα κ ειδα πως στο κατω μερος (αριστερα κ δεξια κατω απο τις πορτες) δεν εχει φυγει το κερι που ειχε το αμαξι απο το εργοστασιο, να το αφησω ετσι ή να το παω να το αφαιρεσω?

Sad13
01-09-2010, 19:33
Νωρίς δεν είναι Γιώργο? Άστο ακόμη, έχει κεράκι από το εργοστάσιο! Για το κερί κάτω που λές δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα οπότε δεν βλέπω το λόγο να το αφαιρέσεις!

Giwrgos
01-09-2010, 19:43
Ναι ειναι νωρις το ξερω ειναι κερωμενο το αμαξι απλα αναρωτιεμαι μιας κ ειμαι ασχετος με το θεμα μηπως το κερωμα του εργοστασιου ειναι μονο για την ασφαλη μεταφορα του αυτοκινητου. Ειδικα το κερι που υπαρχει στο κατω μερος που προανεφερα δε ξερω αν θα επρεπε να υπαρχει, τουλαχιστον στη ποσοτητα αυτη, το κανεις με το χερι κ η λαμαρινα δεν ειναι λεια αλλα ματ απο το πολυ κερι.

Sad13
01-09-2010, 19:46
Περίμενε! Εσύ λές κάτω από τις πόρτες που είναι σαγρέ? Ας πούμε στα πλαϊνά μαρσπιέ? Αυτό δεν είναι κερί, είναι πίσσα και μπαίνει για προστασία! Αυτό δεν θα φύγει ποτέ, έτσι είναι!

Giwrgos
01-09-2010, 19:49
Ναι αυτο λεω!Α μαλιστα νομιζα πως ειναι κερι!Ο ασχετος :P Το σκεφτηκα οτι παιζει να ειναι για προστασια μιας κ το μερος τρωει πολυ πετραδακι κ λασπη κ γενικα πολυ βρωμια αλλα νομιζα πως ειναι κερι. Να σαι καλα για την ενημερωση :)

VTwedgie
02-09-2010, 21:23
Ναι αυτο λεω!Α μαλιστα νομιζα πως ειναι κερι!Ο ασχετος :P Το σκεφτηκα οτι παιζει να ειναι για προστασια μιας κ το μερος τρωει πολυ πετραδακι κ λασπη κ γενικα πολυ βρωμια αλλα νομιζα πως ειναι κερι. Να σαι καλα για την ενημερωση :)

ελα τα κουτρουβακιααα !!:hurray:

Giwrgos
03-09-2010, 14:16
Ρωτησα σ'ενα μαγαζι που κανει καθαρισμο/κερωμα κτλ (AutoGlym) στη περιοχη μου κ μου ειπαν πως το αμαξι δεν ερχεται κερωμενο απο το εργοστασιο αλλα μοιαζει με κερωμενο (δε μενει νερο μετα απο πλυσιμο) λογω του βερνικιου (ειναι φρεσκο). Μου προτεινε να του κανω κερωμα κτλ οσο πιο συντομα γινεται μιας κ ειναι καλυτερο για το χρωμα, τωρα απο αποψη χρηματων αρκετα ακριβα αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδια διαδικασια που κανει κ ο μικε στο περιστερι που ειναι στα 40 ευρω (για τα μελη του κλαμπ). Μου ανεφερε χημικη επεξεργασια κατι τετοιο κ γενικα ολη η εργασια θα παρει μια ολοκληρη μερα, τιμη 180 ευρω. Δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το παω εκει μιας κ η τιμη ειναι αρκετα αλμυρη. Βεβαια ξαναλεω πως ισως η διαδικασια να μην ειναι η ιδια γιατι κακα τα ψεμματα δε δικαιολογειτε αυτη η διαφορα.

Τη συγκεκριμενη εργασια την ειχα κανει οταν πρωτοειχα παρει το κορσακι (2005-2006), τοτε αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 150 ευρω.

aris
03-09-2010, 16:50
Ο Μάικ κάνει πρώτα πλύσιμο μετά πηλό (για καθάρισμα ρύπων κ.λ.π.),και τέλος κέρωμα!

btcc
03-09-2010, 17:54
ο Μαικ δεν κανει πλυσιμο εδω και ενα χρονο.Πλυσιμο εκανε στο παλιο μαγαζι στην εθνικης αντιστασεως. Στην Θισβης μονο γυαλισματα κερωματα . Εγω μολις γυρισα απιο εκει . Εκανα το προγραμα που ειχε για τον αυγουστο . Γυαλιστικη μετα κερωμα μετα καθαρισμα τα αβαφα πλαστικα και στο τελος περασε ενα υγρο κερι .

samiotis19
04-09-2010, 15:08
Πρίν 10 μέρες σε φίλο που έχει μαγαζί έκανα τα ακόλουθα :
1. Πλύσιμο του κάτω μέρους του αυτοκινήτου
2. Πλύσιμο ( όχι με νερό ) και γυάλισμα της μηχανής
3. Βιολογικός καθαρισμός εσωτερικού
4. Απολύμανση εσωτερικού
5. Απολύμανση αεραγωγών κλιματιστικού
6. Καθαρισμός και ενυδάτωση των δερμάτινων καθισμάτων και επιφανειών
7. Πέρασμα με τεφλόν εξωτερικά
8. Γυάλισμα εξωτερικά
9. Δύο χέρια κερί

Τιμή 215,00 €!!

Giwrgos
05-09-2010, 19:07
Καλησπέρα,

Ισχυει ακομα αυτη η διαδικασια? Μιας κ σκεφτομαι να παω προς Περιστερι μερια για κερωμα.

Giwrgos
06-09-2010, 19:10
Νωρίς δεν είναι Γιώργο? Άστο ακόμη, έχει κεράκι από το εργοστάσιο! Για το κερί κάτω που λές δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα οπότε δεν βλέπω το λόγο να το αφαιρέσεις!

Γιωργο τελικα το αμαξι δεν ειναι κερωμενο απο το εργοστασιο, μου το επιβεβαιωσε κ ο mike που μιλησαμε σημερα στο τηλ, απο βδομαδα θα το παω για κερωμα.

Iannis
09-09-2010, 11:02
βρηκα αλοιφαδορο στο Praktiker προσφορα 23 €
Να τον χτυπήσω ή να γυρεύω την δουλιά μου μηπως κανω καμια ζημιά?

skipper
09-09-2010, 13:54

...μαλλον ζημια θα κανεις....:nonod:

chrisk
10-09-2010, 16:28
Κύριοι όσο αναφορά για τον mike στο Περιστέρι, Τετάρτη 8-9 που πήγα από το μαγαζί του, έχει αλλάξει και ανεβάσει τις τιμές του, (δεν υπάρχει πλέον 40ε για το club μας και δεν δεχόταν και κουβέντα), στον καφέ που ακολούθησε ακριβώς μετά, ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς επίσης και Γιώργος gvard admin.....

ilias/333
10-09-2010, 18:27

Εγώ τον αγόρασα 23€ Είναι καλός για να περνάς κερί και καμιά κρεμούλα ψιλά πράγματα.Θέλει λίγο προσοχή στο τρίψιμο όχι δυνατό πάτημα και αργές μαλακές κηνήσεις . Σαν να χαϊδεύεις γκόμενα στο πρότο ραντευού.
Αν το κάνεις σωστά το αποτέλεσμα είναι άριστο.

btcc
10-09-2010, 19:35
Κύριοι όσο αναφορά για τον mike στο Περιστέρι, Τετάρτη 8-9 που πήγα από το μαγαζί του, έχει αλλάξει και ανεβάσει τις τιμές του, (δεν υπάρχει πλέον 40ε για το club μας και δεν δεχόταν και κουβέντα), στον καφέ που ακολούθησε ακριβώς μετά, ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς επίσης και Γιώργος gvard admin.....

Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος και για αυτο δεν ευθηνετε ο mike αλλα το forum μας . Στα περισοτερα forum αυτοκινητων που υπαρχουν υπαρχει καποια ενοτητα μεσα με θεμα τις προσφορες.Εκει μεσα λοιπον μπαινει ο καθε ενασ που εχει να κανει μια προσφορα και την κανει.Ετσι και ο mike εχει σε διαφορα club και συνεχεια μπαινει και κανει προσφορες .Εκτος αυτου ο mike εχει και στο facebook και εκει κανει συνεχεια ανακοινωσεις για το πακετο που τρεχει καθε μηνα . Καθε μηνα φτιαχνει ενα πακετο και το ανακοινωνει και στα club αλλα και στο facebook .Τον καιρο που καποια μελη πηγαν και καναν κερωμα ετρεχε μια συγκεκριμενη προσφορα με καποιες εργασιες και κοστος 40 που λες . Εγω πηγα με την προσφορα του αυγουστου και εκανα γυαλισμα κερωμα και καθαρισμο αβαφων πλαστικων με 50 ευρω . Αυριο μεθαυριο θα αλλαξει και θα κανει αλλο πακετο . Προσωπικα δεν εχω καποιο συμφερων απο τον mike αλλ τυχαινει να τον ξερω απο το παλιο του μαγαζι και μαλιστα εγω ειχα κανει πρωτος αναφορα για τον mike στο forum μας αλλα να ξερεις οτι προκειτε για ατομο που ξερει καλα τι κανει και οτι πληρωσεις αυτο θα παρεις . Πιο επαγγελματιας δεν υπαρχει . Σιγουρα κατι δεν καταλαβες .

chrisk
10-09-2010, 21:20
Φίλε Μάνο εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά φαντάσου από τα 40Ε που γράφτηκε στο Forum πηγαίνωντας εγώ να μου λέει γυάλισμα-κέρωμα 65Ε, μου φάνηκε μεγάλη διαφορά τιμής ,ίσως και να μην μου εξήγησε πλήρως το πως δουλεύει, δηλ. ότι κάθε μήνα αλλάζει τις τιμές του και ότι αυτές οι προσφορές, ισχύουν και για τα clubs αυτοκινήτων, αλλά προσπαθούσε να μου εξηγήσει, ότι άλλαξε προιόντα και αυτά θα κρατήσουν περισσότερο από τα προηγούμενα και γιαυτό και η αύξηση στη τιμή.....

btcc
10-09-2010, 22:11
Απο εδω μπορεις να ενημερωνεσε για τα πακετα που βγαζει ο mike http://www.facebook.com/pages/Swell-Detail-Store/181783909896#!/pages/Swell-Detail-Store/181783909896?v=wall
αλλα και απο την επισημη σελιδα του http://www.swell.gr/car/index.php
και αποτι βλεπω εχει το ιδιο πακετο που εκανα εγω (μετρια κατασταση) με 55 και οχι 65 που λες . 65 εχουν τα μεγαλα (τζιπ) εμεις ειμαστε στην μεσαια κατηγορια

kawasaki69john
12-09-2010, 10:00
Εγώ τον αγόρασα 23€ Είναι καλός για να περνάς κερί και καμιά κρεμούλα ψιλά πράγματα.Θέλει λίγο προσοχή στο τρίψιμο όχι δυνατό πάτημα και αργές μαλακές κηνήσεις . Σαν να χαϊδεύεις γκόμενα στο πρότο ραντευού.
Αν το κάνεις σωστά το αποτέλεσμα είναι άριστο.

καλα και εσυ στο πρωτο σου ραντεβου με τετοια πας????στο δευτερο δηλαδη με τι θα πας???:D:D:D

harrygr
12-09-2010, 10:20
καλα και εσυ στο πρωτο σου ραντεβου με τετοια πας????στο δευτερο δηλαδη με τι θα πας???:D:D:D

Στο δεύτερο κ. Γιάννη, πάει με "γρασσαδόρο"... :kaloe:

(σόρρυ για το off... δεν κρατιόμουνα...)

ilias/333
12-09-2010, 22:15
Στο δεύτερο κ. Γιάννη, πάει με "γρασσαδόρο"... :kaloe:

(σόρρυ για το off... δεν κρατιόμουνα...)

xaxaxaxaxaxa :thumbsup:
Καλό
xaxaxaxaxaxa

gvard
13-09-2010, 15:52
Καλησπέρα,

Η προσφορά των 40 ευρώ ισχύει ακόμη μέχρι 10/10/2010 για τα μέλη του club μας. Εγινε μία συννενόηση με τον Mike για το εν λόγω θέμα.

Καψούρης με το Insignia
13-09-2010, 16:17
Έχω διαβάσει τα καλύτερα για το collinite 915.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά σε κανένα μήνα λέω να το πάρω.Κάνει 36 ευρώ (http://www.swell.gr/car/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=112&category_id=19&manufacturer_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=72) και είναι κορυφαίο (http://www.youtube.com/watch?v=Wyq_ZlxyCyI) απο οτι λένε.Είναι πολύ καλό και σε αντοχή (http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=76435&highlight=wax+test) αλλά και σε γυαλάδα (http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=79747)

Θα παρακαλούσα τους πεπειραμένους της παρέας στο θέμα του κερώματος , να βοηθήσουν στο εξής (http://www.facebook.com/topic.php?uid=46062324294&topic=7402):

1) Τι είναι καλύτερο απο τα 2 να χρησιμοποιούμε;Αυτά με τα πολυμερή σώματα ή τα οργανικά κεριά;Θετικά , αρνητικά κτλ.

2) Η αδιαβροχοποίηση βασισμένη στην νανοτεχνολογία αρκεί απο μόνη της ή χρειάζετε και το κέρωμα που και που;Συντηρρεί δηλαδή και αυτή το χρώμα ή απλά μόνο φροντίζει να μην μένουν νερά στο αυτοκίνητο;

3) Το χρώμα pannacotta είναι pearlescent που έχω εγώ,μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε κερί κάνει για μεταλλικό χρώμα ή θα κάνω ζημιά;

chrisk
14-09-2010, 16:02
Καλησπέρα,

Η προσφορά των 40 ευρώ ισχύει ακόμη μέχρι 10/10/2010 για τα μέλη του club μας. Εγινε μία συννενόηση με τον Mike για το εν λόγω θέμα.

Ευχαριστούμε Γιώργο για την ενημέρωση και θα τον επισκευτούμε σίγουρα...

mike one
16-09-2010, 01:24
Θα πάω και εγώ μέσα στην άλλη εβδομάδα να μου περάσει ένα κέρωμα μιας που είναι καινούριο το αμάξι.Μια ερώτηση μόνο υπάρχει κάρτα μέλους η κάτι τέτοιο για να καταλάβει ότι είμαι μέλος?

Giwrgos
16-09-2010, 11:16
Απλα του λες το username σου κ ολα οκ, σε εμενα αυτο ζητησε.

jimmys
16-09-2010, 13:05
Θα πάω και εγώ μέσα στην άλλη εβδομάδα να μου περάσει ένα κέρωμα μιας που είναι καινούριο το αμάξι.Μια ερώτηση μόνο υπάρχει κάρτα μέλους η κάτι τέτοιο για να καταλάβει ότι είμαι μέλος?

Τυπικά η διαδικασία έχει ως εξής:

Κλείνετε ραντεβού (στο κινητό του), λέτε οτι είστε από το club και οτι θα στείλω επιβεβαιωτικό e-mail και μου το λέτε, έτσι θα έχετε την έκπτωση :)

nspeed
16-09-2010, 13:18
Καλησπερα και απο μενα παιδες...Μολις γυρισα απο swell..Ειχα παει για κερωμα-γυαλισμα...Ο μιχαλης απλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και πολυ συνεργασιμος σε οτι του πεις...Δεν σε βλεπει σαν χρημα και απλα να σε παρει..Σε κερδιζει σαν πελατη..Πολυ καλα ενημερωμενος για την δουλεια που κανει και πανω απο ολα την αγαπαει.Γι αυτο και το αποτελεσμα ειναι super...Οσοι εχετε κανει δουλεια εκει γνωριζετε..Εγω εκανα το πρωτο σταδιο,οπως κριναμε οτι χρειαζεται και το αμαξι δειχνει κουκλα...Ανεπιφυλακτα να πατε...Πολλα ειπα...Θα ακουστηκα σαν διαφημιση..Απλα η σωστη και καλη δουλεια πρεπει να λεγετε...Γι αυτο αλλωστε ειναι και το forum...

Giwrgos
18-09-2010, 13:06
Super! :kaloe:

chrisk
18-09-2010, 15:18
Παρασκευή 17-9 επίσκεψη για πρώτη φορά στον ΜΙΚΕ όπου κάναμε το πρώτο στάδιο (πηλό + κέρωμα) το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, μού άρεσε πάρα πολύ η δουλειά του, ήταν πολύ γνώστης και 'ψαγμένος' πάνω σε αυτό που ασχολιόταν και επιπλέον σου εξηγούσετι κάνει και μάθαινες παρά πολλά πράγματα για car detailing αλλά και για τον σωστό καθαρισμό ενός αυτοκινήτου μικρό δείγμα αποτελέσματοσ http://www.insigniaclub.gr/album.php?albumid=192

http://www.insigniaclub.gr/picture.php?pictureid=1761&albumid=192&dl=1284797502

luke
19-09-2010, 09:07
Κερώθηκε και το δικό μου χθές.
Τέλεια δουλειά όπως πάντα απο τον Mike.

Giwrgos
19-09-2010, 11:45
Σουπερ! :)

sts
20-09-2010, 07:47
Κερώθηκε και το δικό μου χθές.
Τέλεια δουλειά όπως πάντα απο τον Mike.

Όλο καμάρι ο περήφανος ιδιοκτήτης !!!!!!!!!!!!!!!!!:drool5:
Γειά σου ρε Λουκά μερακλή !!!

STRATOS PIRAEUS
10-11-2010, 18:37
Αυριο το μαυρακι μου θα παει για κερωμα στο mike........ γιατι το σαββατο θα ντυθει νυφικο

STRATOS PIRAEUS
11-11-2010, 16:07
Σημερα εγινε τελικα το κερωμα που τοσο καιρο ηθελα να κανω και ειμαι ικανοποιημενος απο την καλη δουλεια του Μιχαλη

KOYRKOYBINIS
11-11-2010, 19:08
Φαινεται πολυ καλη δουλεια!Αν και το μαυρο δεν θα το προτιμουσα λογω σβουραδας απο πλυσιματα,λερωματα κλπ ,οποτε το γυαλισμα θα ηταν συχνο.

kawasaki69john
12-11-2010, 11:03
Σημερα εγινε τελικα το κερωμα που τοσο καιρο ηθελα να κανω και ειμαι ικανοποιημενος απο την καλη δουλεια του Μιχαλη

πολυ ωραιο στρατο,:sifone: βιον ανθοσπαρτον στους νεονυμφους.:party::party:

axelk77
12-11-2010, 12:08

Εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα και για γυάλισμα στο mike. Είναι όντως καλός και ακόμα περιμένει να ανεβάσουμε την προσφορά του στο site.

ps ελπίζω να μην σε έπιασε η βροχή :mad2:

STRATOS PIRAEUS
12-11-2010, 13:26
ps ελπίζω να μην σε έπιασε η βροχή :mad2:

Ευτυχως οχι δεν το εβρεξα..... μολις τελειωσε ο Μιχαλης το πειρα και παρακαλουσα να μην βρεξει μεχρι να παω σπιτι να το κουκουλωσω

AntonisFout
23-11-2010, 09:32

και εγω το σπρευ της sonax χρησιμοποιωκαι κανει καλη δουλεια αν και πεθανα να τριβω και διατηρειται για 6 μηνες!!!!! τωρα παλι θα το ξαναπερασω. πολυ καλο!! μου εχουν πει και για το autoglym αλλα δεν το εχω δοκιμασει αν το εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις...

G.S.
21-12-2010, 17:52
Γεια σας παιδια ! το κερωμα επιβαλετε στις κουκλες μας ! καλες γιορτες σε ολους!!!!!